reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam. Córka zasneła więc mam chwilkę dla siebie....upiekłam dziś jabłecznik i razem z siostrą i Iza zjadłyśmy prawie cały normalnie obżarstwo. Nie wspominałam że ubłagałyśmy moją mame i młoda zostaje u mnie do wtorku....ja sie cięszę.....tym bardziej że mężul w domu dopiero w poniedziałek będzie. Znów do Grecji go zesłali.

jak sobotni wieczór wam mija? ja czytam non stop tą książke Język dwulatka w wolnych chwilach

reklama
heloooo :-)

sylwia co za naprawy w aucie?? troche sporo kaski. my to już w naszego staruszka nie będziemy inwestować, niestety się nie opłaca. współczuję bóli.
kobietka dzięki :-) jak tam po wizycie gości?
Kinga kibicuję Wam z całego serca, szkoda, że takie to czasem nie jest proste jak się wydaje, ale kto jak kto, ja coś o tym wiem. Dziękuję Szefowi, że w końcu się udało i jest z nami na świecie nasza Oleńka :-) kochana zębuszka;-) A jak tam synek?piesio? zniknęłaś z zamkniętego i jakoś takoś brak. Pisałam Ci kiedyś smsa.
Joweg zakaz mam po cc, moja gin zdania, że w następną nie wcześniej niż po roku od tej, aby wszystko w środku się zagoiło i było w stanie "wytrzymać" w końcówce ciąży.

ps posta "pisałam" od 17:00. ciągle coś do zrobienia

Diablica głos oddany.

Ja też bez męża, wraca z pracy w przyszłą sobotę. ehh dla mnie najgorsze weckendy, ale wiem, że to już połowa i teraz jakoś zleci;-)

Ostatnia edycja:
Jordgubbe miło Cię poznać :-) nom w takim wypadku to jeszcze poważniejsze to czekanie. ja będę miała kolejną cesarkę i już się boję, w sumie to to w dużej mierze też mnie ogranicza tak na 100% z podjęciem ostatecznej decyzji o terminie, kiedy bym chciała. dobrze, że lekarz za mnie podjął część tej decyzji ;-)

reklama
witam sie niedzielnie....dziecie moje dziś w nocy dało mi wycisk....zresztą jak co noc przez ostatni czas....elegancko zasypia ale potem ok 3 pobudka i pisk.

u mnie też było dużo odpowiedzi a i b ale tak wypośrodkowałam z c i d tylko chyba jedną taką odpowiedz dałam....nic tylko sie cieszyć że mamy takie słodkie dzieciaczki a nie np. poprzeczniaki. Ale dziewczynki podobno wogóle spokojniejsze są....z natury

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry