reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie kochane.
Diablica zagłosowane i przypominaj bo głowa dziurawa
Jord my ciągle z wysypkami się męczymy, a ma goraczkę jak podejrzewasz ospę?
Bunny pogłaskaj brzusio
Ja tez tęsknię za brzusiem i to ostatnio coraz bardzie, a przez cholerne cc czekam na zielone światło od gina

hej dzieki za głłosy....i prosze o kolejne jutro....a może jakieś wasze znajome mogłyby pyknąc tak raz dziennie hm?

moja córa miała 3 dni gorączke tydzień wcześniej a po tym tygodniu zaczeło ją wysypywać wiec to chyba nie wysypka po trzydniówce? nie wiem......Jord to może odkryliście jakieś nowe choróbsko zbliżone do ospy? bo pisałaś że młoda nie drapała...a ospa szalenie swędzi.

wisieńka bede przypominała oj będe

aniu to już 11 tydzień? o Matko jak ten czas leci szybciutko......a ja nadal na fote czekam ty strzelaj systematycznie a potem nam pokarzesz jak ci brzuszek rósł.....jak ja nie moge sie swojego doczekać hemmmm:sorry2:

Diablica Zaraz napiszę do mamusiek 2012 o głosy.

Dobrze ze przypominałaś o tych zdjęciach bo ja całkowicie zapomniałam. Jutro ten mój mąż będzie mi musiał zrobić bo mnie zastrzelicie.

Diabełek a moze to zwykła wysypka ? No bo gdzie by mała ospe złapała.

Znowu jeść nie mogę. Głodna jestem a jak próbuje coś wszamać to rośnie mi w buzi. Chociaż mdłości za dużych nie mam to jest git.

Dziewczynki róbcie sobie te brzuszki szybko

Cześć Kochane!!

Ale zaniedbałam ostatnio wątek, podczytuje piąte przez dziesiąte a zawsze coś sie zadzieje i nic nie zdaze napisać...
Witam wszystkie nowe staraczki (o ile takowe sie pojawiły) ;)

Dziewczyny cieszę się ze ksiaża Wam się podoba :) Ja test osobowisci rozwiazywałam z R i wyszedł nam aniołek. Ja właśnie zaczełam rozdział radykalnego pozegnania z pieluszkami i sumiennie jadę od poczatku kartka za kartką :D
Odkąd R pracuje wieczorami to mam sporo czasu na czytanie, bo w ciągu dnia tyle się dzieje ze nawet jak zaczne czytać to zaraz zapomne o czym było. A tak to cisza, spokoj i laptop tylko dla mnie :)

Moja szfagierka miała termin porodu na wczoraj :D Dzwoniłam do niej to sie smiała ze wszystkie objawy przedporodowe które miała przez ostatni tydzień mineły jak ręką odjąl i teraz czuje sie tak dobrze jakby wcale przed samym porodem nie była. Mówi ze ma ochotę fikać i brykać hehe Szfagier to telefon ma przy sobie non stop jak przyklejony :D

hej dziewczyny ja mam pytane co zrobić by mój słodziak nie przychodził do nas w nocy.

Zasypia w swoim łóżeczku przy czytaniu wierszyków, bajek trzymając mnie za rękę. Niestety w środku nocy przebudza się i drepcze do naszego łóżka:sorry: Niestety czasami nie wiem nawet kiedy przyszedł:zawstydzona/y: Chcielibyśmy z M. by łóżko było tylko dla nas tylko nie wiemy jak się zabrać za naszego Fifka:-( Macie dziewczyny pomysły??

Życzę Wam Miłego dnia Św. Walentego:-D

Mnie mniej na forum bo jak tu siedzę to za bardzo wkręcam się na ciąże :tak:a chce mieć głowę wolną od zamętu przed ciążowego i ciążowego przed staraniami:tak:

jordzik no to gratulacje!!!!! Dla malej i dla Ciebie również :))) I ja też co ciekawsze i przydatne linijki czytam mężowi :)

zonqua Dawid śpi jeszcze w zwykłym, drewnianym łózeczku i w tym które mamy nie ma wyjmowanych szczebelków więc nie ma jak wyleźć :) Przypuszczam ze jakby miał możliwość to też by do nas Tuptuś dreptał w nocy po przebudzeniu ;) Ale puki co jest dobrze tak jak jest.

Buziaczki na Walentynki dla Was!!! :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry