reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bunny nooo już jest 15 zębolków. Bardzo dokładnie sprawdzałam bo też mi się wierzyć nie chciało. Ja mam wydrukowaną taką kartkę z rysunkiem szczęki tzn wszystkich ząbków u dziecka i tam od momentu wyjścia 1 ząbka wpisuje daty kiedy jaki wyszedł Dawidkowi :) Tak, na pamiątkę :)
I niezła historia z Twoją mamą!! Ile miałaś wtedy lat??

diablica szkoda ze siostra wyjeżdża, domyślam się jak Ci smutno i przykro z tego powodu... Nie smuć się Kochana :* Jeśli to jakieś pocieszenie to napiszę, ze przecież masz nas :)

kobietko i oni mają fajnie że jak sa w mieści to mogą wpaść i Ty masz sie super ze możesz pojechać np na weekend na wieś do nich :) Zawsze to jakaś odskocznia i wytchnienie od zgiełku miejskiego.

No a ja w Walentynkowy wieczór zostałam sama bo mężuś w pracy niestety... Tak więc zostaje kieliszek.... Zdrówko!!

reklama
Też zapisuje kiedy ksieciunio dostaje zebulki. Pierwszego zabka dostał w mikołajki a rok wcześniej w mikolajki pierwszy raz poczułam ruchy.

Eeee Paulinka co tam piejesz z tego kieliszka ? Daj powąchać bo mi nic więcej nie wolno:-D ale mam teraz ochotę na piwko malinowe mniam

A wtedy miałam 20 miesięcy.

Ja też dziś siedzę samotnie. Mężuś woli spędzić walentynki z moim bratem:-(

No mój Patryk sie rozbiera a to znaczy ze trzeba pampersa przebrac. O kurcze ale smrodek. Czas ogłosić ewakuacje . Ratuj sie kto moze.

No 20 miesięcy to raczej nie masz prawa pamiętać, a szkoda ;)
A kieliszeczek nie w sensie setka :-D Tylko piję carlo rossi rózowe - moje ulubione. Otworzyłam sobie pomimo ze już 2 inne butelki otwarte A CO!!
A co to meżul z Twoim bratem robi w walentynki???? Weź go tam pogoń spowrotem do domu!

Jak widać w sigu mam dziecię w wieku prawie 15tu miesięcy i od prawie pół roku staramy się o rodzeństwo - z nędznym skutkiem jak na razie ;-). Co jeszcze chcecie wiedzieć?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry