paulinka109
Fanka BB :)
bunny nooo już jest 15 zębolków. Bardzo dokładnie sprawdzałam bo też mi się wierzyć nie chciało. Ja mam wydrukowaną taką kartkę z rysunkiem szczęki tzn wszystkich ząbków u dziecka i tam od momentu wyjścia 1 ząbka wpisuje daty kiedy jaki wyszedł Dawidkowi
Tak, na pamiątkę 
I niezła historia z Twoją mamą!! Ile miałaś wtedy lat??
diablica szkoda ze siostra wyjeżdża, domyślam się jak Ci smutno i przykro z tego powodu... Nie smuć się Kochana :* Jeśli to jakieś pocieszenie to napiszę, ze przecież masz nas
kobietko i oni mają fajnie że jak sa w mieści to mogą wpaść i Ty masz sie super ze możesz pojechać np na weekend na wieś do nich
Zawsze to jakaś odskocznia i wytchnienie od zgiełku miejskiego.
No a ja w Walentynkowy wieczór zostałam sama bo mężuś w pracy niestety... Tak więc zostaje kieliszek.... Zdrówko!!
I niezła historia z Twoją mamą!! Ile miałaś wtedy lat??
diablica szkoda ze siostra wyjeżdża, domyślam się jak Ci smutno i przykro z tego powodu... Nie smuć się Kochana :* Jeśli to jakieś pocieszenie to napiszę, ze przecież masz nas
kobietko i oni mają fajnie że jak sa w mieści to mogą wpaść i Ty masz sie super ze możesz pojechać np na weekend na wieś do nich
No a ja w Walentynkowy wieczór zostałam sama bo mężuś w pracy niestety... Tak więc zostaje kieliszek.... Zdrówko!!
ale mam teraz ochotę na piwko malinowe mniam