reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej ludzie... mam zapierdziel taki bałagan w domu że patrzeć nie mogę.....

siorka pojechała wczoraj wieczorem ja znieczuliłam sie piwkiem co skończyło sie spięciem na dobranoc i zamiast sie walentynkowo poprzytulać,walentynkowo każdy do swojego łóżka.....a teraz nawet nie zadzwoni co za chłop....jak dziecko.

pizza przesmaczna....nie pamietam kiedy jadłam takie pyszności ostatni raz. są jednak jakieś plusy nie karmienia piersią..

Dzięki dziewczyny za podtrzymywanie mnie na duchu...przyda sie najbardziej jutro bo mężul też wyjerzdża.....do grecji znów i wróci dopiero we wtorek. jak mnie męczy takie życie.

ja też mam wycięte z takiej gazetki co nam dali ze szpitala taką buzie z ząbkami z miejscami na daty i wpisuje tam kiedy młodej wychodzą ząbki...a ja musze powiedzieć że wczoraj odkryłam 2 czwóreczki i teraz mam powód mych nieprzespanych ostatnio nocy.

Dzień dobry wszystkim!! Ale nas pieknie zasypało coo?? :-D

lile
no nareszcie jesteś!!!! I naleje lampeczkę i Tobie, z wielka przyjemnością :-D KTO JESZCZE CHCE?? :-D No, moze nie tak z rana od razu... Zaczekamy do wieczorka ;)

diablica zagłosowane! Dobrze ze tak co chwile przypominasz, bo ja zapominam i niechce mi się wretować stron wstecz...
Przykre Kochana, ze takie walentynki i Was były... Te chłopy faktycznie czasem są jak dzieci :/ I narobiłaś mi smaka na pizze... Ja najsmaczniejszą na swiecie jadłam w Chorwacji w Omisiu... Ściskam Cię mocno i ślę duuuuużo pozytywnej energi!!! :*

A ja niebawem zabieram się za robienie poczków (mój debiut)...
Co tam porabiacie Kochane?

Zonqa - no jestem, jestem. Czaiłam się z miesiąc, ale jestem ;-)
Paulinka - z pączkami to smaż na raz max 3, bo temperatura tłuszczu pójdzie w doł za bardzo i nasiąkną.
Diablica - pewnie, że listopadówka. Swego czasu sporo pisałam na listopadowym..

Lile i dobrze w kupie raźniej :-D

Oj pączki własnej roboty pychotki:tak:
Ja wczoraj się porwałam na devolaje myślałam, że nie wyjdą ale były pyszne i się nie rozwalały:cool2:

Dzień dobry laseczki

Zonqa nigdy nie robiłam dewolajow wolę po prostu zwinac kotlet na pół i w środek naklasc szynki sera. Zawsze sie bałam ze dewolaje wyjda w środku nie dopieczone.

Diablica zagłosowane. Ach te głupie chłopy. Ja sie z moim dziś pożarłam. Wściekły trzasnął drzwiami i tyle go wiedziałam. No ale po chwili zadzwonił ze jest u mojego brata i moja chrześniaczka znowu ma chora krtań.

Dziewczynki jak to jest z tym badaniem gardła na bakterie czyli ten wymaz? Jak dziecko choruje na krtań ciągle to też moze coś wyjść?

Paulinka za dużo wczoraj wypilas z Jordzikiem za mnie bo sie z kacem obudziłam:-D.

Lilu witam.

Ale fajnie jest na dworze. Pierwszy prawdziwy śnieg tej zimy. Szkoda tylko ze jest wiatr:-(

reklama
Witam serdecznie staraczki.
Jestem Ewelina.
Jestem szczesliwą mężatką i mamą 18 miesiecznego synka.
Pisze do was poniewaz mam maly dylemat. Mianowicie marze o zaczęciu staranek tak by początkiem przyszłego roku urodzic kolejnego malucha :-) Ale od wrzesnia ide zaocznie do szkoly (zajęcia co dwa tygodnie w weekendy) Czy pogodze jedno z drugim? Czy powinnam odłożyć drugie dzidzi do skonczenia tej szkoly?
Co o tym myślicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry