reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bunny - myślę, że może. U nas młody choruje na zapalenia oskrzeli/gardła prawie non stop - za 3 tygodnie idziemy na wymaz, trochę się boję bo to nic fajnego, ale lepiej wiedzieć.
Ewelina - zależy od tego, czy będziesz chciała/potrafiła zostawić takiego maluszka na cały dzień z kimś innym.. No i dasz radę siedzieć pół dnia będąc w bardzo zaawansowanej ciąży - ja chyba bym nie dała rady ;-).

reklama
lile- no wlasnie to jest to.. Mateuszka bede musiała odstawiac gdzies do rodziny. Hmm i maluszka poźniej tez. No i co mam robic? Wybrac szkole czy dzidzi... Szkoła konieczna a dzidzi mi sie marzy:-(

Lile nie byłam bo jesteśmy zakatarzeni. Młody wygląda lepiej niż ja, mąż w weekend w ogóle nie wstał z wyrka to wolę nie przynosić zarazy do Klubu:tak:

Bunny, ja się też bałam, że się nie dopiecze, że będzie się rozlatywał ale wyszło super. Robiłam według tego przypisu Devolay z piersi z kurczaka - Książka Kucharska Marty - Onet.pl Blog ale go oczywiście zmodyfikowałam pod siebie:-p

Ewelinka, jak byłam w ciąży to byłam na drugim roku studiów uzupełniających, pracę magisterską pisałam jak mały był na świecie :-D tak więc dasz rade to wszystko pogodzić. Jeśli się czegoś bardzo chce to można wszystko osiągnąć.

ja bym chyba przesunęła planowanie maluszka na później.. Albo próbowała tak wcelować żeby urodzić w sierpniu np - żeby w stadium końcowego wieloryba móc siedzieć w domu a nie w szkolnej ławce ;-) i móc spędzić przynajmniej pierwszy miesiąc cały z maluszkiem (w sumie jeszcze nasuwa mi się pytanie co z karmieniem - chyba tylko MM jak cały weekend mamy nie ma).

Zonqa - ja pisałam magisterkę w ciąży i broniłam się zaraz przed porodem ;-) Ale jakoś nie wyobrażam sobie siedzenia cały dzień na wykładach w 9tym miesiącu - kręgosłup by mi padł :-) Wiadomo, że się da, ale jak jest możliwość wyboru..

Wszystko zależy od nastawienia ;-) każdy ma wybór i to jego decyzja :tak:

Myślę, że powinnaś to Ewelinko omówić z mężem i razem podjąć decyzję.

Witam wszystkie dziewczynki
Lile, Ewelinko- witajcie w naszym gronie:)
Ewelinko ja też myślę o szkole zaocznej właśnie przydałby się jakiś fach bo ja mam tylko ogólniak.
a my wczoraj z M mieliśmy bardzo upojny wieczór;-)podobały mi się te walentynki dostałam serducho z czekoladkami jam jam pozwoliłam sobie na jedną:-p

witam nowe dziewczyny !
Ja dzis po lekarzu i moje małe słoneczko ma juz 5 cm i słodko pomachało nozkami rączkami!Powiem wam szczerze ze kamien spadł mi z serca po tej wizyci bo bardzo sie bałam ze cos bedzie nie tak!No ale wszystko gra wiec mega szczęsliwa jestem!Do tego tak pięknie sie zrobiło na dworku pada i pada super az chce sie chodzic na spacerki tylko kurcze ten wiaterek troszke przeszkadza!

reklama
no to i ja sie witam
ewlinka- wszystko zależy od ciebie .....od twojego charakteru. ja też mam tysiące dylematów że jestem sama nikt mi nie może pomóc czy dam rade psychicznie z 2 no ale cóż zobaczymy. napisz na kartce + i - ciązy w tym roku i ciązy za rok....

lile-
no ja miałam termin na grudnia wiec tam sobie bywałam ale wyszło jak wyszło i potem coś tam skrobałam w listopadówkach

karola- jupi....nasz cukiereczek zdrowiutki....zobaczysz dziewczyna wyjdzie jak nic takie mam przeczucie....a to usg to genetyczne miałaś?

paulina- to ty robisz te pączki? ej podaj przepisa jakiegoś co? może też bym machneła troszku dla męzula bo jutro to on już w trasie bedzie no i dla mnie oczywiście.....a no dzieci z tych chłopów że szkoda słów

bunny- a bym kopneła tego twojego męzula w zad to by leciał na hololulu razem z moim nie wolno kobiet w ciązy stresować gdzies czytałam naukowy artykół że kobieta jak sie w ciązy stresuje to coś tam sie w genach skraca co powoduje krótsze życie maleństwa.....takze fasolkowe mamy no stres olać wszystko.

dziewczyny listonosz przyniósł rachunek za prąd:szok::szok::szok::szok::szok: będe na bb zdecydowanie żadziej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry