reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ewelinko wiesz, ja bym chyba odłożyła szkołę o rok, chyba ze z jakiegoś powodu musisz ją zrobic... Mnie byłoby łatwiej zostawiać w weekend 2,5-latka i roczne dzieciatko niż maluteńkiego noworodka które praktycznie cały czas potrzebuje mamy przy sobie no i karmienie piersia też nie jest bez znaczenia... Ale równie dobrze mozesz pogodzić i szkołe, ciąże i maleństwo! Tak jak piszą niektóre dziewczyny - dały radę :) Najgorsze są w życiu takie właśnie decyzje, gdzie ma się masę wątpliwości co robić... Na cokolwiek się najpierw zdecydujesz najważniejsze zebyś była zdecydowana na 100% i nie miała wątpliwości. Wtedy wszystko będzie od razu prostrze i będziesz szczęśliwa :)

reklama
Witam się pięknie w ten zaśniezony poranek :-)
My już po śniadanku, jak R wstanie ubieramy się i smigamy na saneczki. Przypuszczam, że zahaczymy tez o jakieś góreczki i my stare capy sobie pozjezdzamy :-D
Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiadek... Chyba będą pączki :-D

lile wyciagaj sanki!!! Bobersik będzie wniebowzięty :-) Ja przy okazji porobiłam malemu cudne fotki jak miał licka czerwone, jak pomalowane dosłownie!! :-D

A ja zaś zaliczyłam nieciekawe przeżycie... Stary dziad cofał autem z nieodśnieżonymi szybami i daje prosto na nas!! My z Dawidem w sankach ledwo co umknelismy do jakiejs zaspy, no czysty debil nawet w lusterka nie zerknął! R doskoczył do jego lewdo co odsnieżonej przedniej szyby nawrzeszczał na niego, dziad ledwo słyszący robi wielkie gały o co się jemu rozchodzi... No ręce opadają...

reklama
Ewelina ja studiuje w tym roku piszę licencjata i mam zamiar iść dalej zaocznie się uczyć ale mi to nie przeszkadza w staraniach o drugą dzidzię mój mąż nie pracuje w weekendy i on zostaję z małym chociaż jak Kacper był młodszy to siedział z moją mamą bo mój mąż się trochę bał ale naprawdę wystarczy wypracować sposób działania i bez problemu można pogodzić jedno z drugim :)
Paulinka masakra z tymi kierowcami na nas też by dzisiaj wjechał na pasach tak mu się śpieszyło:wściekła/y:

przespraszam że tylko tyle napisałam ale muszę lecieć do sklepu póki Kacper śpi wczoraj udało się i młody miał tą operację na przepuklinę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry