reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Diablica- to aż tak wysoki ten rachunek?!
Karolciu- gratuluję z całego serca , bardzo się cieszę ,że wszystko jest ok:-)
U nas też pięknie sypie ,a mój M już narzeka bo ciężko mu się jeździ

reklama
Ewelina witam Cię! Hmmm... co ja bym zrobila będąc w Twojej sytuacji...? Myślę, ze zdecydowanie postawiłabym na kolejną dzidzię :) Ale tak jak dziewczyny napisały, najważniejsze są Twoje priorytety w życiu i rozmowa z mężem też się przyda :)

TAAADAAAAMMMM !! :-D

Uploaded with ImageShack.us

zonqua DZIĘKI ZA PRZEPIS!! Za mną te devolaje chodzą od chyba 3 miesiecy a jakoś nie umialam sie do tego zabrać bo i jakiegoś fajnego przepisu nie miałam...
kobietko upojny wieczór powiadasz...:cool2: No ja zazdroszczę!! U nas takie wieczory wchodzą w gre tylko w weekend niestety :/

karola oj jak sie cieszę ze wszystko z maluszkiem dobrze!!! Buźka od cioci w brzusio :*

diablico przepisa wrzucę ale dopiero wieczorkiem niestety, jak juz męża nie będzie i mały pojdzie spać... Bo sporo tego do pisania z przepisu który ja robiłam... A rachunek za prąd... Masakra :/ Humor zwalony od razu :/

Paulinka ja tylko inaczej robię panierkę tzn. kotleta pierw obtaczam w mące, później jajko z powrotem mąka, jajko i na koniec bułka tarta. Paniera jest chrupka i nie odpada od mięska, trzeba smażyć tylko na głębokim oleju. A i inaczej przyprawiam mięsko ale to każdy robi pod siebie i wedle swojego uznania:-)

A pączuchy wyglądają smakowicie aż mi ślinka cieknie:-D

Karola - super, że z maluszkiem wio ok :-)
Paulinka - niezłe pączki, nawet obwódki mają jak trza
Diablica - a to na pewno przez komputer takie rachunki? Bo w sumie on nie jest aż tak prądożerny.. Chyba że masz jakąś turbo stację graficzną, to może :-D

Paulinko- ale masz pysznośći , my z mamą robimy faworki właśnie :-pa M musiał wrócić do pracy bo transport przyszedł i będą rozładowywać tira z alkoholem

Paulina Ty nie dobra kobieto? Kobiecie w ciąży i do tego z leniem pokazywać takie pyszności i nie dać ani jednego:-(. Zaraz takiego focha strzele !!! Ja chce pączka!!!

Kobieta ja robiłam faworki w niedzielę i tak mi sie zbrzydly ze następny raz zrobię je za rok.

zonqua w najbliższym czasie zrobie na pewno :)))
lile niektóre wyszły troszkę jajcowate w kształcie ale myśle, ze jak na pierwszy raz to niezłe są ;)
kobietko na faworki to mi zrobiłyście smaka już ostatnio!! :D A jak prosiłam moją mamę o jakieś "pączkowe rady" to pierwsze co powiedziala "Słuchaj Ty chyba nie dasz rady tego zrobić... Weź se lepiej faworki machnij". Nie ma co, podbudowała mnie jak cholera, ale uparłam się i wyszly pysznie :))) Posłałam jej później mms-a to mi dzwoni i się pyta czy może wpaśc skosztować hehe Nic ino po dupie wychlastać :D:D No i postanowiłam sobie, ze będe robić co roku na Tłusty Czwartek :) To bedzie taka moja mała tradycja.
hehe bunny Kochana jutro sobie pojesz pączusiów :))) A fajne Ci te faworki wyszły??

reklama
Dziekuje ze tak ciepło mnie przyiełyście.

lile- pierworodnego rodzilam w sierpniu i jakos juz nie chce rodzic latem dlatego wybrałam raczej początek roku.
zonqa- tak jak radzilas troszke pogadalam ze M i on woli jeszcze zaczekac z drugim dzidziem.
kobietka22- witam sie ;) zazdroszcze upojnego wieczoru ;) ja na walentynki @ ;(
Karola1917- zazdroszcze brzuszka :* trzymajcie sie ciepło:*
diablica3010- ciaza w tym roku czy za rok.. Hmm to w sumie wyjdzie na to samo bo szkoła jest trzy letnia.
paulinka109- tak mówisz? Kurcze tak bardzo bym chciala brzuszek ;) Niewiem co robic. M niby mowi zeby poczekac ale wiem ze tez chce ;)
Jakie pięknie wyglądające pączusie ;) mniam! Ja jutro pieke ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry