reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie dziewczynki nie było mnie ostatnio bo pracowałam byłam na tej promocji wędlin wszystko tak zorganizowane ,że nie miałyśmy nic ani tacy ,ani stolika no niczego dobrze ,że hurtownia dysponowała stolikiem i tacą to jakoś to było wymarzłam tam jak cholera musiałam tam być na 5 rano trwało to do 13 , potem mieliśmy gości i tak mi zleciał dzionek.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

reklama
witajcie :-)

nie mam na razie jak nadrabiać i odpsywać, ale obiecuję poprawę. Młoda coś ma kiepski okres i ni chwili samej z zabawkami... ciągle trza z nią więc lecę bo kwiczy.

pozdrawiam Wszystkie i każdą z osobna :-)

W łóżeczku są wyjęte szczebelki od ponad dobrego roku. Mały jak do nas przychodzi to bez niczego i śpi z brzegu. W sumie nam nie przeszkadza ale chcielibyśmy mieć je już tylko dla siebie :tak:

Karola - no jestem jestem i nigdzie się nie wybieram:tak:trochę miałam zalatania ostatnio jak jestem u teściów to idę do szwagra i daję laptopa dzieciakom sobie grają i dlatego w weekendy się nie udzielam, a w ten weekend wyprawiam urodziny więc też mnie nie będzie na forum ,ale w tygodniu jestem Wasza:-D
Zonqa- nie wiem jak oduczyć go tego przechodzenia do rodziców nic mi nie przychodzi do głowy mądrego, żeby Ci coś doradzić

Hehe jord ale wpadłaś!! :-D Taktyka na "przygłupa" w takich momentach jest niezawodna :-D

karola moja siostra jest około 8tygodnia ciąży i też ją meczą zgagi, często to takie nieodłączny element tej pięknej podróży :-) Miejmy nadzieję, ze u Ciebie tymczasowy!

kobietko a Wam to sie widzę goscie przewijają non stop przez domek :-) Fajnie, otwarta z Was rodzinka!

A mnie sie udało dzisiaj wstępnie policzyć Dawidkowe zębiska iiii.... taaadaaam mamy już 15 :-D:-D:-D

Jord - pewnie ,że ważne:tak:
Paulinko- no mamy rodzinkę przeważnie na wsi i jak są w mieście to zawsze wpadają:-)a jak często to już od nich zależy:tak:
coś tu tak puściutko dziś....

jestem kobitki ale na chwileczke bo zaraz śmigamy na pizze z dzidulem i moją siostrą no i oczywiście męzem taki romantyczny wypad w 4 hehehe.....a potem mężul odwozi siorke do busu i wraca do domu na pomorzu:-( powoli zaczyna do mnie docierać że znów sama jak ten kołek w płocie zostane.....i żal mi mojego dziecka.....z ciocią bawiła sie tak że o mało nie pękła ze śmiechu a mama to nie to samo.....i nowych słow ją siorka nauczyła.....no teraz mi sie ryczeć zachciało.....ach nie moge bo makijaż mi sie rozmaże....

a więc z tego co pamiętam

zonga- jak chcesz to przesle ci ksiązke tą co dostałyśmy od pauliny Język dwulatka i tam jest wiele świetnych rad dotyczacych naszych pociech i nie tylko....z tego co wiem to kążą odprowadzać dziecko do swojego łóżeczka do upartego....daj znać na priv

kobietka- och ty babko przedsiębiorcza....pracodawca dał ciała jedyn słowem tak? mam nadzieje że godziwie chociaż zapłacił

Jord- zimna krew....zero stresu na twarzy...."o Matko ktoś mi grzebał w komputerze no to nie do pomyslenia" no sobie wyobrażam twoje zmieszanie....ale co bb to grzech?

reklama
To chodzienie nocne przypomniało mi (oczywiście tylko z opowieści) jak ja chodziłam do łóżka rodziców. Któreś nocy sobie tam poszłam tylko wgramolilam sie do łóżeczka dla mojego nienarodzonego braciszka . Tej nocy mama zaczęła rodzic paliło sie światło w pokoju pełno ludzi bo samochód nie chciał odpalic a karetka zabladzila. A ja nic śpię. Skończyło sie na tym ze karetka przyjechała na ostatnia chwilę i mama urodziła brata w tym pokoju co spałam. Zapytałam sie czemu mnie nie wynieśli to mi powiedziała ze to było bez sensu bo ja potrafiłam i 10 razy w nocy do nich przyjść a jak bym zobaczyła ze sie światło pali to już bym spać nie poszła a w tamtym momencie ostatnie co by chciała to to żebym sie obudziła.

Jordzik naucz sie minimalizowac strony to problemów nie będzie

Kobietka tak myślałam o Twoich urodzinach i sobie uświadomiłam ze w tym roku będę miała 26 lat no kiedy to mineło sama nie wiem ale nie podoba mi sie to! Najlepsze ze czuje sie na 15 lat jak nie mniej :-D

Paulina 15? Ja pitole my mamy 16.

Diablica dawaj linka! Bo mi sie szukać nie chce
Szkoda ze siostra wyjeżdża teraz jak nic żałować można ze sie bliżej domu rodzinnego nie mieszka. Smacznej pizzy życzę

Karola mleka sie napij

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry