reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
anna2101- to maga byc plamienia implantacjyje , ja tak mailam ale strasznie spanikowalam i zaczelma ryczec i zdenerwowalam sie i niestety poronilam :( wiec zero stresu !!!!!!!!
czesc dziewczyny :) co tam u was?
W sumie się nie stresuje.Nie tym razem,to następnym.Jeszcze za wsześnie na testowanie a ciekawość zżera. :)

reklama
Witajcie.
Nie bede smęcic bo czas sie wziąc w garśc. Życie jest jakie jest i nie zmienie niektórych rzeczy a to co było w mojej mocy już zrobiłam, juz nad tym pracuję.
Znowu was nie doczytam co mnie wkurza nieziemsko. Maleńka piszczy mi za plecami i zwiewa z maty.
Zazdroszcze testującym, jak zapalą mi zielone światło to będe testowac co chwilę:-D Chyba, ze sie zdziwię predzej co z Wiśniowym małżem całkiem mozliwe.
Trzymajcie &&&&&&&&&&&&& w środe do pracy!!!!

dziewczyny moje dziecko ma jakąs paskudna wysypkę takie czerwone plamki z krostką pośrodku nie drapie sie wiec chyba nie swedzi....ale rozłazi sie cholerstwo coraz bardziej a i jeszcze skóra taka jakby w tych miejscach przesuszona....brak słow proszek zmieniłam znów na niemowlęcy ograniczyłam wszystko co może powodować alergię i dupa...dzis wysypało rączke

Wisienka trzymam kciuki i ja mocno! :)))))

Kinga kibicuję Wam z całego serca, szkoda, że takie to czasem nie jest proste jak się wydaje, ale kto jak kto, ja coś o tym wiem. Dziękuję Szefowi, że w końcu się udało i jest z nami na świecie nasza Oleńka
biggrin.gif
kochana zębuszka
wink2.gif
A jak tam synek?piesio? zniknęłaś z zamkniętego i jakoś takoś brak. Pisałam Ci kiedyś smsa.
kochana wiesz w zeszłym roku przechodziłam trudny okres w życiu..bardzo trudny i ciesze się że dałam rade się pozbierać. Nie miałam już ochoty na żadne forum na nic... zrozum:( dlatego zniknełam. Dopiero niedawno wróciłam oficjalnie na otwarty... a na zamkniety tak głupio wracać bo jestescie ze sobą już tak zżyte i ja to rozumiem. Dziekuje Ci za pamieć o mnie.
Fajnie ze jestes Tu i możemy czasami popisać... TULE MOCNO I ŚCISKAM :*

wracam do roboty...
mam full :/

Dzis śniło mi sie ze robiłam test ciążowy i wyszedl pozytywnie po czym zaczełam rozpaczać że termin znow na listopad wyjdzie ale to uczucie że znów w ciązy jestem noooo aż mi ciary przechodzą ze szczęścia....ja chcę mieć znów ten boski brzuszek:tak:...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry