Karola1917
Fanka BB :)
Jordgubbe no jeszcze inna ale o tej co mowisz tez czytałam niezła laska że niby naturalnie hehe ale cos słuch o niej zaginął
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, chyba zarazilam sie od Olusia, a moje sloneczko dostalo antybiotyk i tak to razem sie kurujemy i siedzimy w domku,a w poniedzialek na kontrole.oo za bardzo sie nie rozpisze bo Oluś sie obudzil..trzymajcie sie dziewuszki i pozdrawim.
Mila jest twarda nie śpi

około 1/3 kostki dodajemy 1/2 łyżeczki Cuury i jak się rozgrzeje smażymy kurczaka z dwóch stron przez chwileczkę. Zalewamy wodą około litra. Dodajemy pokrojone ; 1 czerwoną paprykę, cebule ,drobno-2 średnie marchewki, 1/3 pigwy lub jabłka kwasnego połówkę, poł sałaty lodowej grubo posiekanei dynię w kostkę ( Ja dałam 3 podwójne garście kostek). Dusimy do miękkości dodając przyprawy wedle uznania. Dałam Gałkę, papryczkę Chili( było ogniście, całej nie dawajcie), sól, pieprz ziołowy. Było przepyszne z brązowym ryżem smazonym na patelni na masle z cuury