reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam się weekendowo:-).
No ja nie znam przepisów na dynie, tzn robiłam dawno temu bigos z dyni ,ale już szukałam przepisu i przepadł gdzieś ,a chciałam wam go podać.Co do trollów to się nawet nie wypowiadam bo to głupota czysta jest tak ściemniać.To ja byłam chora psychicznie i żadnych głupot nie pisałam tylko zniknęłam , to pewnie nawet nie choroba tymi kobietami kieruje tylko z premedytacją wypisują głupoty bo mają wybujałą wyobraźnie.
Ja mam znowu coś z kolanem chyba lekarz mnie jednak czeka
:sorry:

czesc dziewczyny!

rozchorowałam sie:wściekła/y:, chyba zarazilam sie od Olusia, a moje sloneczko dostalo antybiotyk i tak to razem sie kurujemy i siedzimy w domku,a w poniedzialek na kontrole.oo za bardzo sie nie rozpisze bo Oluś sie obudzil..trzymajcie sie dziewuszki i pozdrawim.
ps,bede wpadac w miare mozliwosci

Bella- to zdrówka wam życzę.Coś tu taka cisza , weekend się zaczął , mnie jutro nie będzie bo wyjeżdżamy z M na wieś także odezwę się pewnie dopiero w poniedziałek.Buziaki.

hej ja na chwilkę tylko :)
Bunny młody ma przepukline od urodzenia to podobno częsta przypadłość wcześniaków
co do trolli też się spotkałam z dziewczyną poroniła bliźniaki gdzieś w połowie ciąży na szczęście wszytsko okazało się jedną wielką ściemą i żadnych dzieci nie było ech nie potrafie zrozumieć takich ludzi

Witajcie. Zabkowania czas dalszy. zasypiam na stojąco:-DMila jest twarda nie śpi:-D
Przepis na Wiśienkowa Wariację Kurczak w Dyni.

Piersi z kurczaka tniemy w poprzek, rozgrzewamy na patelni tłuszcz ja masło:zawstydzona/y::-p około 1/3 kostki dodajemy 1/2 łyżeczki Cuury i jak się rozgrzeje smażymy kurczaka z dwóch stron przez chwileczkę. Zalewamy wodą około litra. Dodajemy pokrojone ; 1 czerwoną paprykę, cebule ,drobno-2 średnie marchewki, 1/3 pigwy lub jabłka kwasnego połówkę, poł sałaty lodowej grubo posiekanei dynię w kostkę ( Ja dałam 3 podwójne garście kostek). Dusimy do miękkości dodając przyprawy wedle uznania. Dałam Gałkę, papryczkę Chili( było ogniście, całej nie dawajcie), sól, pieprz ziołowy. Było przepyszne z brązowym ryżem smazonym na patelni na masle z cuury:-D

Buziaki dla was ide poprac trochę:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
JustK super kołysanka ciekawe czy można to gdzies sciagnąć na mp3. strasznie mi sie spodobało :happy:

" bo dobry chlopak ma byc jak papier,
przyjmować wszstko na klate jak klakier.
A słowa dziewczyny zamieniac w czyny i milczeć "

Wiesieńka a jak Ty robisz ten wieniec adwentowy?

Karolka ale mam nadzieje ze to nie jest wada która zagraza jego zyciu ? Tule Cie mocno a maluszkowi Twojemu zdrowka zycze.

Diablca 100 latek dla Twojej królewny !!!

Bella zdrowka dla Was!!!

te cale Trole robia kolo siebie duzo szumu . ta od trojaczkow najpierw miala blizniaki , zobaczyla ze na ludziach nie zrobilo to duzego wrazenia to wymyslila trojaczki . no boze po co to komu. co im to da . Jord jak spotkamy tfu tfu kiedys jakjiegos trolla to sie go zapytamy po co on sobie (i oczywiscie nam) takimi glupotami glowe zawraca.

Paulinka gdzie Ty ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry