reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

centka, nie umiem pisać komplementów dla tak seksownej piżamki <hahahaha> :D Jest boska :D Idź, idź odpoczywać, to jest teraz najważniejsze:*

Grzaneczko, jak się czujesz? Przeszła zgaga?

reklama
Lamorela albo dziure wyciac:D

Malusiolka dziekuje:* mialam jeszcze przed poludniem dzisiaj ale juz teraz cisza. Tylko dol caly czas czuje nie wiem dlaczego, nigdy nie mialam az tak dlugo takich bolow.

Grzaneczko, będzie dobrze :* Nawet dzisiaj dobrze się czuje. Jak się uda, to możliwe, że dzisiaj z m będziemy się przytulać :D Bardzo bym tego chciała, ale zobaczę, czy mąż przypadkiem nie wróci do domu zmęczony. Dziewczynki nakarmiłam, wykąpałam i niedługo położę spać :)

Ale mam ochotę na Maka :D

centka, nie bij!!!!!!!!!!!!! To boli. Ałaaaaaa!! ;( Biją :p

Ostatnia edycja:
Napy miedzy nogami!:-D:-D Dobre :-)

Centka
znajdz sobie na googlach w grafice, takie pizamy w primarku to standard i dla mezczyzn i kobiet :tak::-) Ja tam polewe z tego mialam ale napewno musialo byc w tym cieplo ;-)

Karola
w pelni sie z Toba zgadzam, ja po kolejnym dziecku plastyke napewno sobie zrobie :) niezle przeszlas z tym nosem.

Lamorela
i co z tym testem??:-)

reklama
Do góry