reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

Susel tyle cierpliwości to ja nie mam. Zrobię betę w piątek rano a po 13 będą wyniki:) a i szkoda, że wcześniej nie trafiłam na to forum:) też bym patrzyła jak wszyscy się wykruszają

Maluś nie martw się, ja bardzo długo czekałam na to a i tak nie wiem jeszcze na 100% czy się udało. Myślę sobie, że na każdego przyjdzie czas i że każdy musi odczekać swoje, niektórzy dłużej, niektórzy krócej, ale każdemu się w końcu uda.
Jak na razie to nie przyjmuję jeszcze tego do wiadomości:)

reklama
suselku wiem , ze pózno , wiem, że nic nie oznacza ale ja czuje że dostane @. Choć mówię, nie w tym problem na prawde. Największy problem jest w tym, że sama się o ciążę nie postaram czy to teraz czy później i o to mnie szlag trafia niesamowicie, rozumiesz? No ale to temat rzeka i nie do rozwiązania na już :zawstydzona/y: Juz koniec tematu, nie ma co się rozczulać. Lajf is brutal.
Taa ja teraz też się dowiedziałąm , że taka jedna klientka (dość młoda, z takiej bidnej rodziny i nie zbyt urodziwa) jest w ciąży. Poznała chłopaka na FB, przyjechał, poruchał raz i wyjechał. No łazi teraz z wielkim brzuchem. No i ?! :angry:

susel może to dlatego, że ja od razu poprosiłam dodatkowo o zbadanie progesteronu :confused: więc w sumie czekam na wyniki 2 badań... pamiętam, że w pierwszej ciąży lekarz pierwsze co zrobił, to kazał zbadać właśnie progesteron, więc sama teraz chciałam zrobić z ciekawości :sorry: zresztą to lab, to trochę chyba niezbyt nowoczesne, bo pani pobrała mi krew do zwykłej strzykawki i dopiero potem przelała ją do fiolki :szok:

Grzanka to mi ulzylo ze nie az tak dlugo musze czekac na Twoj wynik :-) a ile wy sie staraliscie przypomnij? czy to nie Ty bylas ta osobka ktora jak do nas dolaczyla, to mowila ze nie ma w ogole owu? ;-)

agamemnon a kiedy nastepne spotkanie? jakos moze sie uda wpasowac co, jezeli Ty nie mozesz jechac? chociaz ja bym pewnie kombinowala z wyjazdem. ale na bank to bym sie martwila dopiero jak @ przyjdzie, bo po pierwsze teraz to jeszcze jest nadzieja, a po drugie nawet nie wiesz kiedy nastepne dni plodne beda.

Piaska podziel sie dobrym humorem ;-)

benfica dobry pomysl z tym progesteronem. slij juz tu powoli fluidy!

Jezuuuuu dziewczyny, pojawił mi sie na teście cień cienia!!!
Boże boże i co ja mam teraz mysleć?!
Matko , zaraz padne
-------
dobra, zrobiłam go o 7 wiec dopiero cos tam wyszło no to juz raczej za późno i to takie mini mini, ze im dłużej patrze to nie widze :/
Testy mam o czułości 25

Ostatnia edycja:
agamemnon a ja to czulam u Ciebie jak u benficy :-) beta albo test o czulosci 10 jutro rano dadza Ci pewnosc. opcja przy braku cierpliwosci, nie pij przez kilka godizn i tez test o czulosci 10.

reklama
benfica, suselku - na bete nie dam rady jechać, a testu o czułości 10 na wiosce nie dostane. Jutro zatestuje znowu ale coś chyba mam zwidy bo to na prawde taki cien cienia, ze trzeba oczy sokole robić. Ja mam testy z all. Chyba, że od południa nie bede pić i zrobie wieczorem.
Matko , człowiek już po 30stce, a zachowanie jak nastolatki :-p

Do góry