• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja jestem z bliźniąt dwojajowyvh w mojej rodzinie to dziedziczne ja też bym chciała bliźniaki najlepiej chłopca i dziewczynkę przy iui miałam 2 pęcherzyki Zobaczymy co wyjdzie

Witam nowe dziewczyny i wszystkie pozostałe też.

Asiu zazdroszczę wypadu w góry.

ewelinka_shn ja brałam acard cały cykl i jak już byłam w ciąży też.

U nas w tym roku będzie 5 rocznica ślubu, a jesteśmy razem już od 12 lat, więc stare wygi z nas.

Aschlee trzymasz się jakoś ? Nie trzymaj tego w sobie tylko płacz - mnie to trochę pomogło.

Witam nowe dziewczyny rozgościę się forum uzależnia;-)
Ja już po pracy w terenie teraz komputer:-)
Asiu, podeślij nam jakaś piękna fotkę z Gubałówki:tak:
Aschlee, kochana odezwij się do Nas czekamy <przytul>
Pogoda dodaje skrzydeł:tak: idę popołudniu na basen;-)

Iwo - dziekuje ze mnie wywolujesz :D:D:D jestem czytam ale sie nie moge wbic w rozmowe :D bo kolo 12 jak wchodze to musze nadrobic z 15 stron i nie wiem co napisac :D
Jak sie czujesz ciezaroweczko ? :D o ktorej masz wizyte ??

Ja mam 21 lat, P 28 lat , staram sie z narzeczonym od czerwca 2013 .. takze 9 miesiac staran w trakcie ..
Decyzje o dziecku podjelismy w listopadzie 2012 roku ale w tym czasie moj P. mieszkal w Niemczech a ja w Polsce .. i zjezdzal raz na dwa miesiace na tydzien np wiec tego czasu nie licze jako intensywnych staran bo to nie byly w sumie żadne starania ..
Marzyl Nam sie synek .. Alex albo Nikodem .
Teraz marze po prostu o dziecku, o tym by w ogole zajsc w ciaze, utrzymac ją i miec malenstwo ..
Czas uczy nas pokory, cierpliwosci ale tez zabiera duzo nadziei i wiary ..

no coz witam wszystkie nowe staraczki i życzę z całego serca byscie nie musialy starac sie tak dlugo jak ja .. A tym ktore staraja sie jeszcze dluzej zycze dwoch kresek juz w tym miesiacu :)

Malus co Twój mąż na serduszko ciasteczkowe ? :)
Blair - plamisz ?? czy po temperaturze wiesz ze małpa idzie ??
Anulka - Ciebie też coś mało u nas widac :)
Aska - to ladnie sie nachodziliscie po tych gorach :D

Watpliwosc, w końcu Wam się uda i będziecie mieć maleństwo :* Kochana, co do ciasteczka, to M zachwycony. Nie sądził, że ja mogę na taki pomysł wpaść :D Jak wrócił zjadł obiadek i później serduszko :) Bardzo się ucieszyłam, że mu się podobało :) Nie wiem czy doczytałaś, ale pozdrowienia od Susel dla każdej :) Wraca ze Stanów około 21.03. Wróci to się do nas odezwie :)

Kasik, dlaczego tak piszesz? Nie smuć się <przytul>:*

Ja uciekam, bo M właśnie skończył pracę i zaraz będzie w domku :D Zje i idziemy do parku z dziewczynkami :D Do zobaczenia Kochane :* :D:D:D

reklama
Starające się: 16 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:
Marzec
Blair87 - @12.03
Ania_Beata - @12.03
jussastar - @13.03
Anulka1988 - @ 14.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6
ana0808 - @28.03
Kwiecień
Olusia7982 - @1.04
kasikz - @1.04

ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak

O co chodzi z tymi datami? To daty testów, @, czy czego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry