• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
To są nasze terminy miesiączek - do potwierdzenia, czyli w oczekiwaniu. Masz marcowe i kwietniowe. W poczekalni są te, które nie dały znaku co u nich w tym temacie lub nastąpiły jakieś komplikacje, leczenie, itp. Te na górze liczby dwie kreseczki dla mnie też niejasne. Jeśli chcesz dołączyć do zestawienia, to napisz do Malusiolkowej - doda Cię do listy. W kupie zawsze raźniej.

Wątpliwości - jesteś w moim wieku, ale fajnie. Już myślałam, że będę najmłodsza ;-) . A waśnie bo ja podałam swój wiek, a nie podałam wieku męża. Ja mam 21, mój mąż 30.

Zazdroszczę tym co mają ogrody, my zanim dokończymy budowę to... 2-4 lata i oby tylko.

Ania_Beata - ale ja praktycznie teraz powinnam już kończyć @, a mi się nawet nie zaczęła, ale cały czas myślę, że to przez stres wszystko, więc się nie przejmuje i nie latam jeszcze po testy. Jak do 23 nie przyjdzie to wykonam test.

Młoda mama To jest nasz wewnętrzna lista są na niej terminy najbliższych okresów:-)
I ilość dziewczyn która już zaszła w ciąże z podziałem na miesiące :tak:
Maluś bo jeszcze za mało schudłam tak się zapuściłam teraz walczę;-)

Młoda mama To jest nasz wewnętrzna lista są na niej terminy najbliższych okresów:-)
I ilość dziewczyn która już zaszła w ciąże z podziałem na miesiące :tak:
Maluś bo jeszcze za mało schudłam tak się zapuściłam teraz walczę;-)

A ćwiczenia i starania - to idzie w parze? Pytam, bo ja się nie znam w sumie. Można np biegać i starać się o dziecko? Czy to może zaszkodzić gdy się zajdzie, a jeszcze o tym nie wie, że się zaszło? Bo ja kiedyś biegałam co drugi dzień i robiłam brzuszki co dnia, ale to było... uuu, lepiej nie mówić kiedy :)

Zazdroszczę tym co mają ogrody, my zanim dokończymy budowę to... 2-4 lata i oby tylko.

Ania_Beata - ale ja praktycznie teraz powinnam już kończyć @, a mi się nawet nie zaczęła, ale cały czas myślę, że to przez stres wszystko, więc się nie przejmuje i nie latam jeszcze po testy. Jak do 23 nie przyjdzie to wykonam test.

Z ogrodem fajnie, ale i pracy przy nim sporo. Bosszzzz, dziewczyno, skąd u Ciebie ta cierpliwość? Ja to bym jajo zniosła i już z pięć testów zrobiła w tym czasie. :) Mi bardzo zależy, żeby w tym cyklu się udało, bo akurat mąż ma w marcu urodziny - miałabym wspaniały prezent.

Tak się zastanawiam, bo przez ostatnie kilka dni brzuch mnie tak bolał jak na @, a dziś nic. Nic nie boli i jest spokój, choć jutro powinna wystąpić @. Zawsze na dzień przed okresem skręcałam się z bólu. Nie wiem już sama, jakbym prowadziła wykres temp. to bym już wszystko wiedziała, a tak się motam jak szalona.

Maluś- a weź tego kija i pogoń moją ciotkę w cholerę, byłabym wdzięczna do końca życia i całowałabym po stopach:-p

Nie miałam pomysłu na obiad, ale w końcu upitrasiłam rybę z frytkami i surówką. Kupiłam rybę, której nigdy nie jadłam i smakuje rewelacyjnie. Mąż wrócił z pracy, cały wieczór mamy dla siebie.
Rozpoczynam, alkoholową chwilę, a co!
Wino się chłodzi. Pije ktoś jeszcze, czy nie ma chętnych??:-):-D

Młoda Mama nie cytuj każdego postu tylko odpowiadaj bo się źle czyta.
Ja chodzę na basen - ten sport nawet w ciąży jest wskazany więc na pewno nie szkodzi
i chodzę na fitness na TBC i Tabatę- jak zajdę w ciąże to tabatę muszę odpuścić bo to jest
bardzo intensywne:-) natomiast TBC nie zamierzam brzuszków tym bardziej do póki dam rade będę ćwiczyć.
W najgorszym razie pójdę na jogę

Ja po prostu nieraz mam opóźnienia, więc traktuje to za normę i spokojnie czekam by potem się nie doszukiwać cienia cieni cienia :cool:
Poza tym wolę potem nie żyć nadzieją, nie powtarzać, tylko zrobić i od razu widzieć grube krechy jeśli już mają być :happy:
póki co mnie nic nie boli, a brzuch mi zawsze daje znać na @. trudno, poczeka i się zobaczy.

Ja piłam trzy tygodnie temu, ale to tak ostrzej bo na imprezie byliśmy.

A tak póki co to siedzę, zaraz się przebiorę w coś wygodnego i starego i zacznę pieczenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry