• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka dzieki:-)
Ja właśnie miałam przerwę w pracy i 30 minut ćwiczonek - w koncu trzeba sie troche poruszac.:-)Taka pogoda warto na rower sie wybrac::-)

Accard ja biore cały cykl i w ciaży mam brac

reklama
A tak w temacie wina, to mi się przypomniało, że moja mama jakoś miesiąc po ślubie mi dała wino i ja chciałam od razu otwierać, a ta do mnie "nie, nie, nie ty się tego nie napijesz, to się otworzy dopiero jak będziesz rodzić" i podała mojemu mężowi by schował i tak to wino czeka i czeka na takim stojaku na komodzie, bo kilka tygodni później jeszcze stojak pod to wino przyniosła. I własnie tak teraz na to wino patrze i aż mam ochotę, bo to jedyne słodkie w tym domu, bo 3 mamy ale to wytrawne, a ja akurat na nic wytrawnego ochoty dzisiaj nie mam. A w ogóle w temacie tego wina to jak mi je dawała to jeszcze wyszła taka komedia "to ty nie jesteś jeszcze w ciąży", no to jej tłumaczymy, że nie, a ona taka wielce zdziwiona, że po co taki pośpiesz ze ślubem był i w ogóle... jeszcze nas zje...bała, że sobie nadziei na wnuka narobiła a tu lipa, bo my wtedy nawet jeszcze o staraniach nie myśleliśmy, chcieliśmy się sobą nacieszyć, remont zrobić najpierw, a nie od razu dziecko. To jak jej wyjaśniliśmy nasze powody dla których odkładamy starania, to już w ogóle na nas focha rzuciła, ale szybko jej minęło.

Fajna mamuśka! A nie ma innych wnuków? Bo na pierwsze tak się wyczekuje. Moi teściowie nie mają wnuka żadnego, więc ciągle nam podgadują o dziecku. Nie wiedzą, że się staramy.

1510526_744770792207345_780071789_n.jpg
Tak a propos wina i obiadu dzisiaj. :)

Załączniki

• 1510526_744770792207345_780071789_n.jpg
    1510526_744770792207345_780071789_n.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 44
Ewelinka Milgocka dzieci chyba gromada bo my tyle pijemy :-Dhihihi
Młoda Mama ja ćwiczę bo chce zrzucić kilka KG ale jak postanowiliśmy się starać
rozmawiałam z moim lekarze powiedział Mi że ćwiczenia najlepiej zacząć jakiś czas przed staraniem
bo jak się ćwiczy to organizm troszkę inaczej pracuję coś w tym jest to mój organizm lepiej pracuję;-)

Uśmiałam się z tych winogron :)

Moja mama nie ma innych wnuków, ani innych dzieci - tylko mnie :)

Za to teść ma wnuków dużo, ale wyczekuje i naszego, a teściowa mówi "to skoro jeszcze nie macie dzieci to może się jednak rozejdziecie". Mam tak wredną babę za teściową, że szok.

U nas tak już jest, że tylko teść się nie miesza, a tak to moja mama nie przepada za moim mężem, ani jego matka nie przepada za mną.

Cześć Dziewczynki! Wpadam się tylko przywitać i od razu lecę do pisania pracy magisterskiej. W końcu sama się nie napisze... :confused2:

Mligocka- winka chętnie skosztuję Judytka, zwłaszcza przy pisaniu przyda mi się "rozluźniacz",
więc tym bardziej dołączam się do picia :laugh2:

Przepraszam, że nie odpiszę każdej z osobna, ale tak szybko przeleciałam strony, że już nie pamiętam, co która pisała :sorry:

Gdzieś niedawno była rozmowa na forum o teściach.
Ja chyba jestem szczęściarą, bo mam teściów takich o jakich nawet w snach nie marzyłam.
Teściowa to moja druga mama, mogę tak napisać bez żadnych wyrzutów sumienia.
Do tańca i do różańca. mogę powiedzieć o wszystkim co mnie boli, zawsze raczy ciepłym słowem i co dziwne, jak jest kłótnia między mną a moim mężem ,ona zawsze obstaje przy moim , nawet wtedy kiedy racji nie mam!:-D
Przewspaniała.

Anula- własnie pomyślałam o Tobie, jak pisałam o tym winie. Wiedziałam, kogo mam mieć w myślach odnośnie winnych tematów!:laugh2:
W takim razie jest już nas 3!:-D Jeszcze ktoś?

Ostatnia edycja:
w domku już :D jest tak ładnie że chyba zaraz umyję okno w sypialni :)

Maluś przepisz mnie proszę na 9.04 :)
prezenty robione ręcznie zawsze są najlepsze, wkłada się w to całe serce :)

Wątpliwości przylazła @ :P ale miałam przeczucie że przyjdzie od 2-3 dni, więc nie jestem zaskoczona, "pracowanie" staraczkowe bardzo lubię więc już się szykuję heheh :D

Asia haha to Was jednak na Słowację wywiało :D

Ewelinka ooo to będzie popijawa :P miłej zabawy :D

Mligocka ja z Tobą wypiję ale po Świętach :) wypij lampkę za mnie :D

piszecie o tych ćwiczeniach... ja też zaczynam, czekałam na @ żeby zacząć, kupiłam skakankę, więc na razie uskutecznię za za dwa dni ruszam znowu z chodakowską :) chcę zrzucić troszkę ciałka do tego wyjazdu majowego a tak w ogóle to zrzucić swoje nadmiary, bo jak patrzę na zdjęcia sprzed kilku lat to mnie szlag trafia na to jak wyglądam... Jak G już będzie miał luz w pracy to zaczniemy znowu biegać :)

reklama
Mlogocka - teścia mam wymarzonego, lepszy niż mój ojciec... chociaż w sumie każdy lepszy niż mój, bo ten mój to taki obcy człowiek dla mnie. Nawet ostatnio się śmialiśmy przy mojej kuzynce i mamie, ze moja babcia to nie moja babcia a tylko matka mojej matki i tak samo mój ojciec nie będzie dziadkiem tylko po prostu "to tata twojej mamy" - tak będziemy dziecku mówić. Więzy rodzinne są czasami popieprzone.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry