• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ewelinka ta sama data urodzin, ten sam znak zodiaku, to samo imię... to coś znaczy :-D ja ślub miałam w sierpniu ;-) baw się dobrze na piwku :-)

zablokowali mi reklamy na blogu i nie wiem czemu :no: najważniejsze, że blog nadal działa :-D

byłam dziś powtórzyć TSH... mam nadzieję, że spadło... wyniki jutro popołudniu

Młoda.Mama
witaj :tak:ja mam 27 lat, staramy się od lipca i jak widać w sygnaturce nie udało się :-( ja chciałam zaraz po ślubie mieć dzidziusia, ale mąż wolał żebym znalazła pracę i potem... a teraz akurat jak możemy znowu się starać nie przedłużyli mi umowy :-(my z mężem chcemy w porywach do trzech :-D i obojętnie co byle zdrowe było :-) choć mi się marzy parka :-D

a ja właśnie chyba mam teraz owulację... muszę dorwać męża :-)

ja kawy już z pół roku nie piję :-D

Maluś dzięki, że pytasz ;* u mnie nic nowego, szukam pracy dalej :-(

Aschlee no właśnie i co powiedział prawnik? jak się czujesz po zabiegu?

Gochson
co u Ciebie kochana :confused: ;*

mligocka ja winko poproszę :-)

ja powinnam się wziąć za siebie, ale nie umiem :wściekła/y: do tego problemy z nogą :-(

blair && za kolejny cykl ;*

Blair- następny cykl jest nasz!:-)
Trzymam za słowo co do alkoholowego wieczoru z Tobą. W taki razie piję lampkę za Ciebie.
Młoda Mama-czasami to życie tak dziwnie się układa...
kasikp- na razie święta trójca, może jeszcze któraś laseczka się skusi:-D
Tylko nie zapomnij!!

Ostatnia edycja:
A ja mam takie zapytanie do tych kobiet co się długo starają... Nie jest wam przykro jak te dzieci się trafiają takim... no takim ludziom co byście im nawet chomika pod opiekę nie dali, albo nie jest wam przykro że wy się staracie tyle czasu, a jakaś pijana małolata na jakieś imprezie.. no i już ma malucha? Bo ja to ogólnie taką niesprawiedliwość na tym świecie czuje, że te dzieci to się łatwo trafiają tym co nie powinni ani jednego mieć.

-mychunia, szykuj wino w takim razie i przepraszam za przeoczenie. W taki razie jest nas 4!:-)
Mychunia w takim razie zapowiada się miły wieczór, wino w naszym towarzystwie i przejemności z mężem jako wisienka na torcie:-)

Malus - super !! Suselkowi sie przyda wypoczynek za granica :D pozwiedza odprezy sie a moze nawet splodzi dzidziusia tam hihihi :D
Super ze twoj emek ma troszke wolnego to sobie spedzicie razem czas, zlapiecie troche sympatycznych promieni slonecznych i od razu humor wam sie poprawi :D Dzieci też na pewno beda zachwycone :)

Mloda.Mama - super ze jest tutaj jakas moja rowiesniczka :D

ja przyszla tesciowke mam normalnie zlotooo kobiete :D uwielbiam ją :D jest tak kochana i jest tak pozytywna :D jak dzwoni do Naas to Pe. sie zawsze wkurza na mnie bo mam jej tyle do powiedzenia i ona mi ze wyrywam mu sluchawke i wcinam mu sie w rozmowe hihihih :D i obie nie przepadamy za moim przyszlym tesciem hihihi :D
no a tesc sympatyczny, stara sie jak moze w byciu milym i pomocnym :D ale ogolnie chyba nigdy nie polubie go ..
zostawil mame przemka, nie placil nic na dzieci. po rozstaniu 3-4 lata nie mial zadnego kontaktu z P. i jego bratem ..
Do niemiec tez sciagnal mojego narzeczonego i przez to P. mial tylko problemy bo nie mieli pracy i w ogole ..
nie szanuje w ogole kasy .. ile ma tyle przebombie ..
pod koniec miesiaca od P. pozycza kase na papierosy . dojezdzaja do pracy naszym samochodem i wisi mu co miesiac kase za paliwo .. ehh temat rzeka z tym tata P. ale mili jestesmy dla niego i P. go po prostu ignoruje ..

reklama
Blair- kurde jak to @? Przeciez bladziochy mialas!
Wiecie co ja to sobie mysle po co bylo sie zabezpieczac przed slubem jak teraz tak ciezko zajsc:p ale my chcielismy jak nalezy.
Ja juz po pracy ale mnie glowa boli i z glodu mi sie kreci w glowie... a w domu obiadu nie ma... mialam robic zapiekanke z kindziukiem wedlug doradcy smaku...
Jak @ przyjdzie to sie z wami wina napije jak narazie mam obawy i nie pije po owu... Wy tez tak macie? Bo mysle ze.juz moge zaszkodzic dziecku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry