• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Olcia, Kami ja pracowałam kiedyś też po 10-12 godzin. Miałam dniowki i nocki. Po nockach szło coś zrobić, załatwić. Ale miałam 60 km do pracy. Podróże dużo czasu zabierały.

reklama
Wlasnie mam szaro w mieszkaniu sąsiedzi robią remont a ja mam syf no cholera mam prania do prania jeszcze raz. Wczoraj o 12 w nocy grała tak głośno muzyka ze spac sie nie dało ;/ wrrrr

Maż na mnie sie wczoraj obraził ze chodze i kase wydaje prywatnie, że miałam isc na nfz... a dziś dzwonie do przychodni i oczywiscie termin wolny na koniec marca. To mowie ze zapytam lekarza, a ona mówi ze ok moge zapytać. A mąż na to ze teraz robie sztuczny tłoki że mam wziąść te tabletki jak już je wykupiłam i isc na kontrolę na nfz za tydz ( co sprowadza zsie do tego że będę musiała liczyc na łaskę lekarza) Mąż ma troche racji, bo nie mamy tyle kasy żeby prywatnie chodzić.

Tata dzwonił, że przyszło też rozliczenie z zusu. A ja już tamten pit oddałam. Będę musiała jak najszybciej robić korektę. Dziś pojadę do taty po to z zusu.

U mnie nie ma takiego problemu z terminami na nfz. Za to jest problem z dobrymi specjalistami na nfz bo większość to konowaly :mad:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Edyta Ale kto by wiedzial od którego domu to klucze?
.

Ponoc klucz byl w drzwiach ,na przeciwko mojego mieszkania ,mieszka dziewczyna z dwojka dzieci i do niej ciagle jacys faceci przychodza ,ten chlopak co oddal klucze to chyba jej ma czy chlopak ,sama nie wiem bo rotacja u niej ciagle jest ,i zamiast od razu oddac czy chociazby wrzucic przez drzwi wzial je do domu wiec nie mam pewnosci czy klucza nie dorobil :sorry:

Edyta i Wy im jeszcze czas dajecie? Ja bym od razu ich wywalila.

dajemy im czas bo z wynajeciem mieszkania (pokoju) ciezko jest teraz i mi najnormalniej w swiecie ich szkoda bo gdzie pojda ?? a teraz jest chlodno wiec nie mam sumienia ich od razu wyrzucic :no:

a u mnie sporo sluzu plodnego ja nie wiem co jest i kiedy ovu normalnie zwariowac mozna ...za 8 dni mam testowac ,wiec nie wiem czy ovu sie nie przesunela ,tym bardziej ze nie mam zadnych boli ani nic ....bede muziala jeszcze dzisiaj zadzialac z mezem bo nie chce zmarnowac cyklu gdyby sie okazalo ze teraz mam plodne

Edyta,

Oby cykl był owocny i byś dołączyła do listopadówek :)

Dobrzy ludzie z was naprawdę, podziwiam :)
Gdyby więcej takich osób było to społeczeństwo byłoby lepsze i mniej było by tej znieczulicy

Ale mi się dziś dzień ciągnie szok, Zmęczona jestem i pewnie dlatego a jeszcze mam stresa czy to auto załatwię.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry