• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Olcia a czym cie w pracy wkurzyli ?

Lux no u mnie tez plodny ,w szoku jestem

Kami dzieki kochana moze dolacze do listopadowek ,tak bym chciala ;-) I jak tata pozyczy ci auto?

reklama
Edytko, tu napisałam

balladyna, ogólnie nigdy nie miałam większego problemu ze znalezieniem pracy, najdłużej szukałam prawie miesiąc, ale to po 3 latach siedzenia w domu po urodzeniu dziecka ;-)
powiem Wam jak jest - poprzednia moja praca - byłam kierownikiem sklepu z męską elegancką odzieżą, praca super, ludzie fajni, kontakt z właścicielami rewelacja. Niestety, sama galeria a przez to sklepy bardzo nieatrakcyjna, mało ludzi i sklepy zaczęły się zamykać. Więc w grudniu zaczęłam szukać pracy. I od stycznia pracuję tu... stanowisko - pracownik biurowy, firma z branży reklamowej. W grudniu podpisałam umowę przedwstępną, tą właściwą miałam dostać po rozpoczęciu pracy. Pracuję 2 miesiące i nie mogę się doprosić umowy. Co kilka dni siada ogrzewanie i wtedy siedzę w kurtce i marznę. Na tej umowie przedwstępnej 3 dni wypowiedzenia przy umowie na okres 6m-cy, co jest niezgodne z kodeksem pracy. Dziś śląsk zasypało śniegiem... nie przewidziałam tego i do firmy wchodziłam o 8:01, dostałam od szefa oper.dol ze minutowe spóźnienie, ale nie patrzy na to, że codziennie siedzę tu pół godziny za darmo, bo polityka firmy jest na tyle dziwna, że pracujemy od 8 do 16:30, ale liczone mamy 8 godzin.
Mój mąż mówi, że widzi, że jestem nieszczęśliwa w tej pracy, bo ja jestem gaduła i potrzebuję kontaktu z ludźmi, a tu siedzę sama zamknięta i nawet nie mam do kogo ust otworzyć.
Koleżanka podesłała mi ofertę pracy jako kierownik sklepu z męską odzieżą i tam mam zamiar dzisiaj wysłać cv.

Olcia dzieki bo widocznie ominelam twoj post sorki ,ale to pewnie przez duza produkcje :rofl2: ,wiesz co olej ta robote jak cie tam nie doceniaja to nie ma co sie meczyc ,trzymam kciuki za ta ktora masz na oku &&&&

Kami moze niunia ma gorszy dzien i jesc nie chce ;-)

Mialam jeszcze cos napisac ale zapomnialam :eek:

Kasik super ze operacja sie udala ,duzo zdrowka dla mamy

AAAAA juz wiem Kotek masz juz wyznaczona date lyzeczkowania czy dopiero musisz sie zapisac ?

Olcia dzieki bo widocznie ominelam twoj post sorki ,ale to pewnie przez duza produkcje :rofl2: ,wiesz co olej ta robote jak cie tam nie doceniaja to nie ma co sie meczyc ,trzymam kciuki za ta ktora masz na oku &&&&

Kami moze niunia ma gorszy dzien i jesc nie chce ;-)

Mialam jeszcze cos napisac ale zapomnialam :eek:

Kasik super ze operacja sie udala ,duzo zdrowka dla mamy

AAAAA juz wiem Kotek masz juz wyznaczona date lyzeczkowania czy dopiero musisz sie zapisac ?

Nie nie mam daty, najpier mam brac tydzień te tabletki a póxniej na kontrole i zobaczymy, ale na kontrolę pójdę juz do innego lekarza.

łał prawie udało mi się was nadrobić troche mi to zajeło.

Zrobilam marchwianke i oczywiście Jagusia nie chce jeść :-(

Ja nie wiem co z tym dzieckiem :(

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

kamillove widze że twoja dzidzia też niejadek jak moja :( ja poprostu niewiem jak mam jej cokolwiek do jedzenia wcisnąć :(

kasik zdrówka dl amamusi i szybkiego powrotu do zdrowia :)
kotek lekarz chyba beznadziejny :-(

jutro rano wyjezdzam na dwudniowe szkolenie wiec wróce w piątek i mam nadzieje ze uda mi sie was nadrobić :)

olcia trzymam & za znalezienie wymarzonej pracy :-D

Xkarola,

Oj tak z moja młoda jest niezły problem z jedzeniem :(
Ale teraz ząbki znów idą tylu wiec może to dlatego

Kasia,

Super ze operacja udana :) niech mama dochodzi szybki do zdrówka :)

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Witajcie kochane. Ależ dziś u mnie brzydka, deszczowa pogoda, aż się nie chce z łóżka wstawać, jakoś po wczorajszych słowach lekarza wstałam z większym optymizmem ;-) a dziś mnie kuje w dole brzucha, nie wiem czy znowu zapalenia pęcherza nie załapałam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry