Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
balladyna, ogólnie nigdy nie miałam większego problemu ze znalezieniem pracy, najdłużej szukałam prawie miesiąc, ale to po 3 latach siedzenia w domu po urodzeniu dziecka ;-)
powiem Wam jak jest - poprzednia moja praca - byłam kierownikiem sklepu z męską elegancką odzieżą, praca super, ludzie fajni, kontakt z właścicielami rewelacja. Niestety, sama galeria a przez to sklepy bardzo nieatrakcyjna, mało ludzi i sklepy zaczęły się zamykać. Więc w grudniu zaczęłam szukać pracy. I od stycznia pracuję tu... stanowisko - pracownik biurowy, firma z branży reklamowej. W grudniu podpisałam umowę przedwstępną, tą właściwą miałam dostać po rozpoczęciu pracy. Pracuję 2 miesiące i nie mogę się doprosić umowy. Co kilka dni siada ogrzewanie i wtedy siedzę w kurtce i marznę. Na tej umowie przedwstępnej 3 dni wypowiedzenia przy umowie na okres 6m-cy, co jest niezgodne z kodeksem pracy. Dziś śląsk zasypało śniegiem... nie przewidziałam tego i do firmy wchodziłam o 8:01, dostałam od szefa oper.dol ze minutowe spóźnienie, ale nie patrzy na to, że codziennie siedzę tu pół godziny za darmo, bo polityka firmy jest na tyle dziwna, że pracujemy od 8 do 16:30, ale liczone mamy 8 godzin.
Mój mąż mówi, że widzi, że jestem nieszczęśliwa w tej pracy, bo ja jestem gaduła i potrzebuję kontaktu z ludźmi, a tu siedzę sama zamknięta i nawet nie mam do kogo ust otworzyć.
Koleżanka podesłała mi ofertę pracy jako kierownik sklepu z męską odzieżą i tam mam zamiar dzisiaj wysłać cv.
,wiesz co olej ta robote jak cie tam nie doceniaja to nie ma co sie meczyc ,trzymam kciuki za ta ktora masz na oku &&&&
Olcia dzieki bo widocznie ominelam twoj post sorki ,ale to pewnie przez duza produkcje,wiesz co olej ta robote jak cie tam nie doceniaja to nie ma co sie meczyc ,trzymam kciuki za ta ktora masz na oku &&&&
Kami moze niunia ma gorszy dzien i jesc nie chce ;-)
Mialam jeszcze cos napisac ale zapomnialam
Kasik super ze operacja sie udala ,duzo zdrowka dla mamy
AAAAA juz wiem Kotek masz juz wyznaczona date lyzeczkowania czy dopiero musisz sie zapisac ?
Nie nie mam daty, najpier mam brac tydzień te tabletki a póxniej na kontrole i zobaczymy, ale na kontrolę pójdę juz do innego lekarza.
Zrobilam marchwianke i oczywiście Jagusia nie chce jeść :-(
Ja nie wiem co z tym dzieckiem
Wysłane z mojego Sony Xperia E1