Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tu wszystkie dzieci Chodza na 8:50-9:00 do 15-15:15 w czasie szkoły dziecko nie powinno szwedac sie po mieście bez rodzica ,chyba ze był u lekarza czy mial wizyte lub jest chore przeważnie jak dziecko nie przyjdzie do szkoły to dzwonią i pytają dlaczego itp i to mi sie podoba
Dzieci noszą mundurki z logo szkoły do której Chodza i jak jakieś malolaty laza po mieście to policja moze ich zgarnąć i dostarczyć do szkoły ;-) ale tu raczej nie wagaruja ,nauczyciele są wyluzowani nie ma prac domowych a jak są to nie za często takze dzieci nie stresuja sie
Dokladnie ,chociaż niedawno coś bylo z uprowadzanymi dziećmi ,jeździł jakis facet i zgarnial dzieci do auta ,często policja patroluje szkoły itp takze ja jestem zachwycona takim systemem