reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A chcialam Wam pokazac co dostaje sie w Holandii w trakcie umawiania sie na zabieg.

To ulotki jakie dostalam, jest w nich WSZYSTKO! Co to za zabieg, gdzie sie zglosic w dniu zabiegu, jak sie przygotowac, co mi wolno a czego nie przed i po zabiegu. Co moge czuc w trakcie i po zabiegu. Co jest normalne a z jakimi objawami mam dzwonic do lekarza. No mowie Wam, WSZYSTKO co najwazniejsze w pigulce.
Rewelacyjna sprawa.

Tutaj histereskopia.
ce5463290d06eba0ec054008ed037b73.jpg

1ae3e8f3f03db0640e27b39f81ac5772.jpg
fa52b36d40561508ae08d885e117e8f3.jpg
c74720aaa1374abee0212e97bfb449e5.jpg
ddc8dcdf6f6f548c81fc15d42795c787.jpg

Kolposkopia
aba53c5402260b284ff9d284f4d8b390.jpg

780752337dc4f0289e6dd630100cd869.jpg

d2ca67412c3ff3f2a3d989bb4ad8ba11.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O trzeba było to wrzucić w poniedziałek hehe. Mi nic nie tłumaczyli, sama wszystkiego szukałam na necie. Ponad 300 postów miałam do przeczytania:p

Beta 1,33 wiec po ptokach. Dzięki za wsparcie idę popłakać... :(

Przykro mi bardzo [emoji17]
@Emsi poczytaj o androferti ! Może Wam pomoże ! A jak reszta wyników ??

Reszta jest w normie. Tylko te ruchy wyszły poniżej normy. Dzięki kochana [emoji8]
AAA Emsiii przykro mi :* Będzie dobrze! może kolejny będzie nasz?! A może grudzień? :rolleyes:albo już poczekajmy do tego stycznia! :rofl2::rofl2: Po co mieć najmłodsze dziecko w przedszkolu, czy w szkole, a przyjdzie jakaś nowa reforma i znowu coś pomiesza.. :sorry2:
Będzie nasz ! A jak! [emoji6]

@bertha trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

@Paraplu główka do góry słonko [emoji4] będzie wszystko dobrze zobaczysz

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Zależy jaki dom masz na myśli. My mieszkamy w domu poza miastem od kwietnia. Budowa jakieś 2 lata. Dom energooszczędny, duże okna.155mkw plus garaż I kotłownia. Ogrzewanie gazowe I pełen luz. Wiosna lato są cudowne, zima tez jest pięknie. Dla dzieci bosko. Ja tu dopiero żyję ... jest fantastycznie [emoji7] [emoji7] [emoji7] Nigdy bym nie wróciła do bloków.

Masz 100% racji! Jak sobie pomyślę onlecie w bloku to mnie normalnie szlag trafia.... a tak w domu można całe lato miło spędzać po południa po pracy.

Jest dużo obowiązków kolo domu, wiadomo... ale jaka wygoda [emoji7]

W naszym wypadku lepiej zainfestowac 500 tys na dom, zamiar na mieszkanie... I mieć święty spokój: brak sąsiadów za ścianą, brak problemów z parkowaniem, lepsze powietrze itd...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wychowywalam sie w domku jednorodzinnym a teraz mieszkam w bloku. Nadal ciezko mi sie przestawic, ze po 22 nie powinnam odkurzac i sie tluc (a mi sie wtedy najlepiej sprzata!). I bardzo brakuje mi mozliwosci wyjscia i pobujania sie na hustawce miedzy drzwewami, mozliwosci mycia wiekszych rzeczy na podworku. Ogolnie brakuje mi masy rzeczy.

Jedyny plus jest taki, ze mam sporo mniejsza powierzchnie a to uczy mnie niegromadzenia zbednych "przydasi" i trzymania tylko tego co faktycznie uzywam i potrzebuje.

Ogolnie to ogromnie polecam ksiazke "Chciec mniej" i blog autorki ksiazki "simplicite". Odkad ja przeczytalam stosuje zasade z jej ksiazki 3P(P+P), wydaje duzo mniej kasy na bzdury i stale odgruzowuje swoje mieszkanie, zycie i glowe!
I szczerze Wam powiem, ze to jedna z wazniejszych dla mnie ksiazek jakie do tej pory przeczytalam.

Emsi, wyniki sa super, no co ty! Odrobinkę tylko niżej niz norma!! To nic! A ilość dobra, duża? Bo ten ruch to tylko procenty ale jesli ilość duża to finalnie wychodzi ze jest duzo ruchliwych. U nas jest ruchu całkowitego 6!!! Takze u ciebie super :)

A zdjęcie kropka masz? :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuję Ci [emoji8] ja się kompletnie na tym nie znam. Ilość jest 141.05 mln i 45.5 mln/ml

reklama
Do góry