reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Eh. Pomyśl w takim razie o jakiś lekarzach i pomocach, bo czas jest nie ublagany, a chcę uronic lezke na wieść o Twojej ciazy zanim umrę. A najlepiej to zerknac na foto Twojego bobo i splakss sie jak bóbr. JASNE?!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

W każdym bądź razie dziękuje Ci za piękne słowa!! Kochanaś

reklama
Cos czuje ze @ nie przyjdzie do Ciebie i znowu zawitasz do naszego doktorka:)
Kochana obyś się nie myliła :) :*

Witam w sobotę. Od 6 na nogach, zbieram się do pracy, dzisiaj niestety moja sobota wypada znowu ;) zasnelam gdzies o 2 w nocy, bo mam sąsiada debila, ktory myli, ze jest panem i wladcą osiedla i regularnie przynajmniej raz w miesiącu robi taka impreze, ze slysze go w sypialni, choc nie mieszkamy na tej samej ulicy :) tyle razu juz mowilam, ze zadzwonie na ta policje, bo prosby i grozby nie pomagaja, ale jakos tak nie umiem ;) chyba dzisiaj zasne na stojąco przy okienku :p

Zaczarowana kicia gratulacje.;)

Hej soboto! Mąż w domu. Chyba moje libido wraca bo trochę nim wczoraj porzucalam po z łóżku aż Dlzdziwiony był. Hahaha i tylko czy ja nie mogę tak codziennie hahahah

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana obyś się nie myliła :) :*

Witam w sobotę. Od 6 na nogach, zbieram się do pracy, dzisiaj niestety moja sobota wypada znowu ;) zasnelam gdzies o 2 w nocy, bo mam sąsiada debila, ktory myli, ze jest panem i wladcą osiedla i regularnie przynajmniej raz w miesiącu robi taka impreze, ze slysze go w sypialni, choc nie mieszkamy na tej samej ulicy :) tyle razu juz mowilam, ze zadzwonie na ta policje, bo prosby i grozby nie pomagaja, ale jakos tak nie umiem ;) chyba dzisiaj zasne na stojąco przy okienku :p
Ja już też na nogach.. . Ost raz tak wcześnie wstawalam do pracy ponad miesiąc temu! Jak mi budzik zadzwonił to myślałam, że się poplacze.
Niech ta szkoła się wreszcie skończy.
Jeszcze tylko 2 zjazdy i koniec [emoji7]

Miłego dnia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny [emoji2]
Wczoraj była owu. Ale co mnie dziwi śluz był jasno mleczny i rozciągliwy a dopiero dziś jest przezroczysty jak białko. Czy to normalne? A po za tym dziś już na teście ovu jedna krecha. Jeszcze dziś będziemy działać i jutro. Oby coś z tego było bo Ja już nie chce płakać w poduszkę.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj była owu. Ale co mnie dziwi śluz był jasno mleczny i rozciągliwy a dopiero dziś jest przezroczysty jak białko. Czy to normalne? A po za tym dziś już na teście ovu jedna krecha. Jeszcze dziś będziemy działać i jutro. Oby coś z tego było bo Ja już nie chce płakać w poduszkę.

Bardzo mocno trzymam kciuki!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

@Ewarut Wygląda na to, że jednak owu masz dzisiaj, także zdecydowanie działajcie. Test owu pozytywny wychodzi przed owu, stąd dzisiaj już tylko jedna kreska.

Nie będziesz płakać w poduchę, tylko działajcie! [emoji123]

reklama
@Ewarut Wygląda na to, że jednak owu masz dzisiaj, także zdecydowanie działajcie. Test owu pozytywny wychodzi przed owu, stąd dzisiaj już tylko jedna kreska.

Nie będziesz płakać w poduchę, tylko działajcie! [emoji123]
Bo Ja już nie wiem co mam myśleć... Ale dziś też będziemy działać. Chce mieć prezent po urodzinowy w postaci 2 kreseczek [emoji2]

Do góry