reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Chcilismy w wigilię ale nie wiemy czy wytrzymamy może na Mikołaja moz już dziś chciał dzwonić do mamy wszyscy czekali aż wkoncu zejdą w ciaze

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Spróbowałabym wytrzymać do Świąt, ale na Mikołajki też super prezent!!! Piękne i radosne będą te Wasze Święta.

reklama
@KatiNails Uszy do góry i nie poddajemy się jeszcze. Jak to mówią dziewczyny, póki nie ma @, jest nadzieja [emoji4]Sama się tego trzymam, bo też coś pobolewa.

Ciekawa jestem co z @agrafka07, nie odzywa się ostatnio [emoji848]

Kochane ja tez żyje ta nadzieja dzisiaj bo dziś termin @... jak na złość organizm daje różne sygnaly a ja glupieje !! Nawet nie zrobilam testu bo sie balam !

Hejka :) A u mnie nic,żadnych objawów na owulke, tylko się wymiotować chce, ale tak jak pisałam wcześniej ja mam tak na tle nerwowym, choć dziś się nie denerwuje o_O A może się stresuje tym że nie ma objawów na owulację o_O W każdym razie Jade zaraz na zakupy jak wrócę zrobię test ovu,zobaczymy czy coś się ruszy. Mimo to,starania u nas trwają, ale obserwuje dokładnie siebie, dziwny ten cykl jest od samego początku... Jak nic się nie będzie działo to pójdę do lekarza wcześniej. Sama chętnie bym chodziła na monitoring, wtedy bym miała pewność co i jak :)

reklama
Powiec jak możesz czy w tym szczęśliwym cyklu miałaś monitoring bralas jakieś leki jestem bardzo ciekawa bo sama od przyszłego cyklu zaczynam leczenie z monitoringiem
To był pierwsz cykl bez jakich kolejek leków tylko symfic rano piłam A wieczorem kwas foliowy jedna tabletka i pierwszy raz miałam monitoring wiem że pecherzyk pękł między 6 a 7 czyli 18/19 dzień cyklu wcześniej ostatnia @ była w sierpniu okazało się ze nic niema musiałam wziąść tabletki na wywołanie wtedy poprosiłam o monitoring bez wachania lekarz się zgodził Boże ale jestem szczęśliwa... po tym cyklu mąż miał się udać na badania jak by nie wyszło a on od początku powtarzał ze się uda że napewno jestem w ciąży bo cycki mi urosły i to po 7 dniach od owu były dużo dwardsze i większe ja myślałam że okres będzie szybciej

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry