ginngerr7787
Fanka BB :)
Dobra dobra, będziesz się cieszyć jak głupiaJa wykrakacie wszystkie to normalnie strzele focha #D
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dobra dobra, będziesz się cieszyć jak głupiaJa wykrakacie wszystkie to normalnie strzele focha #D
![]()
No ja liczę że możemy wykrakać :-) sikaj dzisiaj :-)Ja wykrakacie wszystkie to normalnie strzele focha #D
![]()
Spokojnie, trzy dni to dużo, także jeszcze się mogą dwie kreski pojawić, a każdy test jest inny a i siuśki inne więc nie ma się co dołować, będzie dobrze zobaczyszTo pewnie ja zostanę sama niezasafolkowanadziś powtórzyłam i pustki... Tamto to było pewnie to miejsce tylko gdzie powinna być kreska...
Doła mam... 3 dni do @
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie.....:* siknij dzień przed @ albo w dzien @ :*To pewnie ja zostanę sama niezasafolkowanadziś powtórzyłam i pustki... Tamto to było pewnie to miejsce tylko gdzie powinna być kreska...
Doła mam... 3 dni do @
Hahaha chocbym o sobie czytala. A jak robie owulacyjny to na wszelki wypadek trzymam w siuśkach 11 sekund a nie 10![]()
Cycki mało nie odlecą :/Spokojnie.....:* siknij dzień przed @ albo w dzien @ :*
![]()
![]()
No tak, tyko że @Elodia jest zdrowa i ty też a ja niestety mam coś do naprawienia u siebie także się nie nastawiam wcale teraz, ale za to mocno trzymam za Was kciuki no i trudno, niech zostanę tu sama ale niech Wam się uda, będę się cieszyć Waszym szczęściem póki co, ale październik będzie mój![]()
Mi 3 dni przed @ tez wyszedł negatyw. Uszy do góry!Cycki mało nie odlecą :/
Zawsze mnie tylko jeden bolał, a teraz oba.
Ale przecież to nie musi być objaw ciąży...
Ja wykrakacie wszystkie to normalnie strzele focha #D
![]()