reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Siema! Siedzę właśnie przed kompem i odświeżam wyniki diagnostyki, zastanawiam się w którą stronę poszła moja anemia.
Wczoraj poczytałam więcej o elektrostymulacji TENS i chyba się na to zdecyduję. Wiem, że tu jedna koleżanka polecała. Opinie są podzielone ale wypożyczenie kosztuje 134zł więc nie zaszkodzi spróbować a może znacząco złagodzi ból.

reklama
Herbata koperkowa podobno pomaga przy katarze
Moze wypróbuję ale poki co nic narazie na mnie nie działa, jedynie troche lepiej dzieki wodzie morskiej..
Dzięki zobaczę :), ja w sobotę badania tarczycowe muszę też zrobić, ale caly czas później normy więc aż się boje :)
No to kciuki za wyniki [emoji110]
Ja jestem ciekawa czy moje tsh spadlo przy tej dawce... mam nadzieję..

Ja biore prenatal duo i jestem nawet zadowolono, a jak zamowisz na ge mini to nawet cena fajna.
Dziewczyny u mnie lepiej ! W koncu !
No i w poniedzialek kończe 37 tydzien !
Czyli możesz już rodzić i stan alarmowy podwyższony ;)

Właśnie szukam witamin, 8lat temu brałam prenatal, 6lat temu femibion, teraz myślałam właśnie nad tymi prenatal uno.

Mi dzisiaj wyskoczyło wielkie zimno na ustach :/ efekt przeziębienia. Smaruje to to maścią cynkową. Mam jeszcze heparex maść na opryszczkę ale nie mam pojęcia czy można w ciąży

Ile kosztują ? :) Ja myślę o tym Prenatalu tylko mają dużo żelaza i boje się że zaraz nie będę mogła z WC skorzystać :p

Sprawdz sobie sklad tego vitaminera. On jest polowe tanszy, a farmaceuci mowili, ze nie ma roznicy. ( Ja nie porownywalam ) Osobno w srodku sa witaminy i osobno listki z dha.

reklama
Do góry