violciał
Zaciekawiona BB
Mi właśnie lekarz mówił, ze 2 tygodnie i jak wynik będzie negatywny to mam odstawić.A widzisz, mi 3 lekarzy kazało brać przez 10 dni i odstawić.
Oby Młoda i jej ginekolog tutaj mieli racje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi właśnie lekarz mówił, ze 2 tygodnie i jak wynik będzie negatywny to mam odstawić.A widzisz, mi 3 lekarzy kazało brać przez 10 dni i odstawić.
Trzymam ciągle kciuki za pozytywną betę! <3W celu utrzymania ciałka żółtego po owulacji. Jeju obyś miała racje, mam nadzieje ze te plamienia to był dobry znak.
Dokładnie! Lepiej dmuchać na zimne!Mi właśnie lekarz mówił, ze 2 tygodnie i jak wynik będzie negatywny to mam odstawić.
Oby Młoda i jej ginekolog tutaj mieli racje![]()
Kochana ja nawet teraz już tak zdesperowana, ze kupilam w tesco testy ciążowe. Ale nie doczytałam ze to 25mlUTrzymam ciągle kciuki za pozytywną betę! <3
Ja kupiłam o czułości 10 i mam nadzieję że jeśli @ Nie przyjdzie to już coś jutro pokaże chociaż minimalnie ale żeby coś już pokazało i żebym nie musiała się stresować przy negatywnym wyniku testu jutro.Kochana ja nawet teraz już tak zdesperowana, ze kupilam w tesco testy ciążowe. Ale nie doczytałam ze to 25mlU![]()
O to na pewno wyjdzie! Ja bym musiała kupić tez o tak niskim stężeniu, ale już apteki zamknięteJa kupiłam o czułości 10 i mam nadzieję że jeśli @ Nie przyjdzie to już coś jutro pokaże chociaż minimalnie ale żeby coś już pokazało i żebym nie musiała się stresować przy negatywnym wyniku testu jutro.
Też je często biorę bo do Tesco najczęściej jeździmy. ;pKochana ja nawet teraz już tak zdesperowana, ze kupilam w tesco testy ciążowe. Ale nie doczytałam ze to 25mlU![]()
No mi się też wydaje że jeśli jest faktycznie u mnie ciaza to ten test powinien już co nie co tego hormonu wykryć i kreskę testową chociaż delikatnie zabarwic na różowo.O to na pewno wyjdzie! Ja bym musiała kupić tez o tak niskim stężeniu, ale już apteki zamknięte![]()
Jakaś dyżurująca musi być otwarta.O to na pewno wyjdzie! Ja bym musiała kupić tez o tak niskim stężeniu, ale już apteki zamknięte![]()