Qruszon
Fanka BB :)
A jak z heparyna? Lekarz bez problemu to zaakceptował?Zamawiamy, robimy wymaz i odsyłamy z powrotem. W ciągu 10 dni jest wynik na stronie internetowejmi wyszły 3 mutacje : mthfr, pai-1 i protrombina.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak z heparyna? Lekarz bez problemu to zaakceptował?Zamawiamy, robimy wymaz i odsyłamy z powrotem. W ciągu 10 dni jest wynik na stronie internetowejmi wyszły 3 mutacje : mthfr, pai-1 i protrombina.
Biorę codziennie przed snem Acard 75@developerka siostro forumowa, przy staraniach bierzesz acard lub heparynę - tak z ciekawości? Ja dwa razy w tyg acard a w razie gdyby się udało dopiero włączenie heparyny i acard codziennie![]()
Heparyna po pozytywnym teście ciążowym. Teraz biorę tylko acardA jak z heparyna? Lekarz bez problemu to zaakceptował?
Ja w tym cyklu miałam Ovitrelle pierwszy raz ale od czterech cykli robiłam sobie zastrzyki menopuru. Nie jest to jakieś straszne. Igła jest malutka i cieniutka więc więcej nerwów niż to warteNie miałam USG potwierdzającego owulację. Jedynie ból jajnika na którym miałam pęcherzyk 24h po zastrzyku. No i test owulacyjny bardzo pozytywny chociaż temu akurat nie ufam wcale
jutro idę na bete, ale jakoś czuje, że nic z tego.
AA jak z heparyna? Lekarz bez problemu to zaakceptował?
heparynę po tych testach bez problemu przepisał Ci lekarz ginekolog czy rodzinny?Heparyna po pozytywnym teście ciążowym. Teraz biorę tylko acard![]()
Po tych testach dna lekarz ginekolog czy rodzinny bez problemu wypisał receptę z heparyna? (Tzn zastrzyki tak, w tabletkach jej nie ma?)Biorę codziennie przed snem Acard 75na czas @ odstawiam. Po pozytywnym teście pewnie włączymy heparynę
![]()
Po tych testach dna lekarz ginekolog czy rodzinny bez problemu wypisał receptę z heparyna? (Tzn zastrzyki tak, w tabletkach jej nie ma?)
Dziekuje Zazuu. Mój ginekolog powiedział, ze najpierw mam do niego jechac na wizytę z wynikami. Choć zanim ja dostanę test pozytywny a on wypisze heparynę to może wczesniej 1opakowanie wypisze mi rodzinny. A dalej już ginekolog.Moja ginekolog powiedziała, że od pozytywnego testu od razu wypisze heparyne.
Trzeba tylko pamiętać, że przy samej mutacji pai nie jest ona refundowana
Dzięki, kupiła urosept i żurawinę z witC. Jak nie pomoże to wezmę furagine. Najgorsze dwie pierwsze wizyty w toalecie, teraz jest znośnie@patpat95, dopóki się nie wie o ciąży, to nic nie może zaszkodzić, także ja bym brała. Ponadto ja przy jakichkolwiek pierwszych objawach pęcherza to duuużo Wit C w ciągu dnia (łykam naturalną, niepowlekaną, ale każda się nada) i baaardzo dużo wody, wszystko po to żeby wypłukać bakterie z pęcherza. Może być też woda z dużą ilością cytryny![]()