Zależy gdzieZ tego co dziewczyny pisały to koszt bety w Uk ok 50 funtów więc cenowo tak samo jak w Pl [emoji41] bo skoro tam żyjesz i mieszkasz to chyba nie przeliczasz
Ale jak za skana mogę zapłacić od 45 to wole poczekać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zależy gdzieZ tego co dziewczyny pisały to koszt bety w Uk ok 50 funtów więc cenowo tak samo jak w Pl [emoji41] bo skoro tam żyjesz i mieszkasz to chyba nie przeliczasz
Aha no to super... I co musiałaś przerwać starania? Jak to wyleczyłaś? Stosujesz dalej clo czy starania naturalne?uważaj na clo, bo ja właśnie w taki sposób nabawiłam się torbieli na obu jajnikach (hiperstymulacja).
Nie martw się na zapasAha no to super... I co musiałaś przerwać starania? Jak to wyleczyłaś? Stosujesz dalej clo czy starania naturalne?
Dzięki za pocieszenie, tak bym chciała już być na tym monitoringu a tu tyle czasu, dzisiaj mam jakieś załamanie nerwowe i od rana ryczęNie martw się na zapasja miałam ogromne dawki clo i nie działało wcale
także każdy organizm inny
powodzenia
![]()
Dzięki za pocieszenie, tak bym chciała już być na tym monitoringu a tu tyle czasu, dzisiaj mam jakieś załamanie nerwowe i od rana ryczęczemu jest taka niesparwiedlowiosc te które chcą być w ciąży nie mogą a te co nie chcą zachodzą od razu i jeszcze niektóre decydują się na aborcję...
Wzajemnie kochanaMiłego dnia dziewczyny, oby był dobry dla wszystkich![]()
też mnie to zastanawia czasem. A Co do załamania- to nie jest wskazane
wiem ze przy tych lekach nastrój jak w kalejdoskopie ale ograniczaj negatywne emocje
już kiedyś pisałam tu że nasze dzidzie będą najbardziej chciane, wyczekane i nie byle jak i byle z kim poczęte ☺ głowa do góry
tule mocno
![]()
Ooo to życzę pełnego relaksu, takiego na 100 % i nie myśleniu o tych sprawachWzajemnie kochanaJa w drodze nad morze
![]()
świetnie się złożyło bo nie będę myślała o testowaniu, które mnie czeka za tydzień
pełen relaks
![]()
Właśnie minęliśmy pięknego bociana!Ooo to życzę pełnego relaksu, takiego na 100 % i nie myśleniu o tych sprawach![]()