Jula19
Fanka BB :)
❤Juz będę się wtedy mogła napić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
❤Juz będę się wtedy mogła napić![]()
głównym powodem jest, ze jest to duże obiążenie finansowe i psychiczne, a nie ma gwarancji powodzenia. Jesteśmy z mężem przeciętnymi ludzmi, którzy nie żyją od 1 do 1, a też nie zarabiamy nie wiem jakich kokosów. I najzwyczajniej w swiecie to jedt dla mnie za wysoka cena. Nie mam też w sercu takiego, ze za wszelką cenę chce być matką. Jeśli się okażę, ze nie zostanę nią, moje życie też będzie mogło być fajne i spełnione. Co nie zmienia faktu ze bardzo bym chciała.@Ladycarooo, kiedyś już chyba pytałam, ale przypomnij mi, dlaczego nie chcesz podejść do invitro?
Toruń to moje okoliceno wlasnie przeglądam noclegi w Toruniu![]()
Witam w klubieJeśli chodzi o To pijaństwo to jak tylko dostane teraz @ to zaczynam trenować bo jedno piwo i jestem zrobiona![]()
Rozumiem, nie wiem czemu gdzieś mi się zakodowało, ze to ze względów ideowych ale właśnie nie byłam pewnagłównym powodem jest, ze jest to duże obiążenie finansowe i psychiczne, a nie ma gwarancji powodzenia. Jesteśmy z mężem przeciętnymi ludzmi, którzy nie żyją od 1 do 1, a też nie zarabiamy nie wiem jakich kokosów. I najzwyczajniej w swiecie to jedt dla mnie za wysoka cena. Nie mam też w sercu takiego, ze za wszelką cenę chce być matką. Jeśli się okażę, ze nie zostanę nią, moje życie też będzie mogło być fajne i spełnione. Co nie zmienia faktu ze bardzo bym chciała.
Nie, tego samego dnia miałamDziewczyny u mnie na badanie AMH czeka się ok. tygodnia bo oni gdzieś to wysyłają. Też czekałyście tyle na wyniki ?
u mnie małe miasto ,może dlatego.Nie, tego samego dnia miałam