U
użytkowniczka 212
Gość
jeden gin nawet mi powiedział, ze powyżej 4 znaczy, ze owulka była.. co jest dziwneOd 10ng, ale słyszałam opinie, że powyżej 6 też jest ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeden gin nawet mi powiedział, ze powyżej 4 znaczy, ze owulka była.. co jest dziwneOd 10ng, ale słyszałam opinie, że powyżej 6 też jest ok.
Ja myślę, że dopóki ten progesteron nie czołga się po podłodze to może znaczyć, że owu byłajeden gin nawet mi powiedział, ze powyżej 4 znaczy, ze owulka była.. co jest dziwne
w sumie racja.Ja myślę, że dopóki ten progesteron nie czołga się po podłodze to może znaczyć, że owu byłabo w cyklach bezowulacyjnych rzeczywiście on nawet nie rusza i jest około 0,5-1,5ng
to bardzo w porządku, owulka najprwdopodobniej byłaU mnie 14,78 ng/mL
czemu dziwne? Przed owu prog jest poniżej 1, wiec jeśli wystąpi kilkukrotny skok to jak najbardziej może wskazywać na odbyta owulacje. To ze sam wynik może być mało zadowalający to już inna sprawa.jeden gin nawet mi powiedział, ze powyżej 4 znaczy, ze owulka była.. co jest dziwne
Hej chciałam w pierwszym odruchu napisać "rozgość się" ale w sumie to życzę ci żebyś za długo staraczką nie byłaCześć kochane. Postanowiłam do Was dołączyć, gdyż też z mężem staramy się o dzidzię. Od jakiegoś czasu Was czytam. Pora się przedstawić. Mam 27 lat. W styczniu zobaczyłam 2 kreseczki. Byłam najszczęśliwszą kobietą pod słońcem. W 8 tygodniu widziałam dzidzię i jej serduszko. To był najpiękniejszy widok. W 12 tygodniu idąc na prenatalne niestety usłyszałam najgorsze wiadomości : ,, Serce nie bije. Rozwój stanął na 8-9 tygodniu,,. Czyli musiało to się stać zaraz po wizycie w 8 tygodniu. Mam Hashimoto (wyniki tsh na tamten moment 3,99 więc może to była przyczyna) , jestem również posiadaczką macicy dwurożnej więc to też mógł być powód straty. Zabieg czyszczenia macicy miałam metodą próżniową. To mój 2 cykl starań. Trzymam mocno kciuki za przyszłą zdrową ciążę moją i Waszą.