MPAnia
Fanka BB :)
Ja widzę, gratki ❤nie umiem tego dobrze wychwycić aparatem ale naprawdę widać i się pojawił po niecałej minucie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja widzę, gratki ❤nie umiem tego dobrze wychwycić aparatem ale naprawdę widać i się pojawił po niecałej minucie
widzęnie umiem tego dobrze wychwycić aparatem ale naprawdę widać i się pojawił po niecałej minucie
myślisz ??Ja widzę, gratki ❤
No widać kreskę,który masz dpo?myślisz ??![]()
a żebym ja to wiedziała po prostu w tym miesiącu nic nie kontrolowałam ani temperatury ani śluzu pełny spontan. Okres mam dostać między 3-5.03No widać kreskę,który masz dpo?
No to ma prawo być blada jeszcze tym bardziej że niektóre testy tak poprostu mają 3go bym poszła na betę a 5go ponownie sprawdzić przyrosta żebym ja to wiedziała po prostu w tym miesiącu nic nie kontrolowałam ani temperatury ani śluzu pełny spontan. Okres mam dostać między 3-5.03
Jak byłam dziś u gina, to powiedział, że moje cykle bezowulacyjne są spowodowane zbyt wysoką prolaktyna. Mam 26Zobacz załącznik 1374296Zobacz załącznik 1374297
Norma jest od 5.18 wg moich wyników ale może się różnić
Ja od tego cyklu inozytol nac i tyrozyna +migdały i whooj wodyWitam, po 5 dniach znów zgłosiłam się na monitoring. Brak owulacji a jestem w drugiej fazie cyklu, powoli zbliża się okres. W czwartek znowu mam iść tylko to potwierdzić.
Jak hodować jajka?Mam już kury na podwórku, ale nie pomagają...