• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2022

reklama
Nie wydaje mi się żeby 26 była powodem,musi coś jeszcze być na rzeczy
Tarczyce mam ok. Zresztą prolaktyne robiłam 2 mies temu, zrobię jeszcze raz w nowym cyklu. Pcos niby nie mam, więc nie mam pojęcia co jeszcze może być. W każdym razie co na te braki owulacji? Clo? W czwartek idę jeszcze raz na potwierdzenie braku tej owulacji i jeśli się potwierdzi, to mam mieć leki stymulujące. Wiem, że niektóre z was biorą, ale czy to pomaga? 🙈

reklama
Tarczyce mam ok. Zresztą prolaktyne robiłam 2 mies temu, zrobię jeszcze raz w nowym cyklu. Pcos niby nie mam, więc nie mam pojęcia co jeszcze może być. W każdym razie co na te braki owulacji? Clo? W czwartek idę jeszcze raz na potwierdzenie braku tej owulacji i jeśli się potwierdzi, to mam mieć leki stymulujące. Wiem, że niektóre z was biorą, ale czy to pomaga? 🙈
Napewno sprawdziłabym prolaktynę i kortyzol, u mnie wystarczyło zbić prolaktynę bo kortyzol był w normie.. u Ciebie przez 2 dwa miesiące też się mogło wiele pozmieniać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry