MPAnia
Fanka BB :)
Nie wydaje mi się żeby 26 była powodem,musi coś jeszcze być na rzeczyJak byłam dziś u gina, to powiedział, że moje cykle bezowulacyjne są spowodowane zbyt wysoką prolaktyna. Mam 26
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wydaje mi się żeby 26 była powodem,musi coś jeszcze być na rzeczyJak byłam dziś u gina, to powiedział, że moje cykle bezowulacyjne są spowodowane zbyt wysoką prolaktyna. Mam 26
Ale przecież prolaktyna na poziomie 26 nie jest nie wiadomo jak wysokaJak byłam dziś u gina, to powiedział, że moje cykle bezowulacyjne są spowodowane zbyt wysoką prolaktyna. Mam 26
Tarczyce mam ok. Zresztą prolaktyne robiłam 2 mies temu, zrobię jeszcze raz w nowym cyklu. Pcos niby nie mam, więc nie mam pojęcia co jeszcze może być. W każdym razie co na te braki owulacji? Clo? W czwartek idę jeszcze raz na potwierdzenie braku tej owulacji i jeśli się potwierdzi, to mam mieć leki stymulujące. Wiem, że niektóre z was biorą, ale czy to pomaga?Nie wydaje mi się żeby 26 była powodem,musi coś jeszcze być na rzeczy
Mówił, że to taki hormon matek karmiących i że jak się karmi to się w ciążę nie zajdzie xD a moja mama zaszła jakośAle przecież prolaktyna na poziomie 26 nie jest nie wiadomo jak wysokaco on opowiada
![]()
Też teraz zaszłam i to z prolaktyną 37. Ona hamuje owulację od pewnego poziomu, ale nie takiegoMówił, że to taki hormon matek karmiących i że jak się karmi to się w ciążę nie zajdzie xD a moja mama zaszła jakośi bliźniaki miała!
No właśnie o tym mówięTeż teraz zaszłam i to z prolaktyną 37. Ona hamuje owulację od pewnego poziomu, ale nie takiego![]()
To faktycznie problem może być głębiej. Chyba jeszcze raz zbadam tarczycę. Kupiłam też cynk na wspomaganie owulki, pewnie nie pomoże, ale psychicznie może takTeż teraz zaszłam i to z prolaktyną 37. Ona hamuje owulację od pewnego poziomu, ale nie takiego![]()
Nie badałam. Dopóki lekarz mi nie zaleci to nie będę badać żeby się nie
Rozumiem. Ja z kolei się stresuje jak nie wiem.Nie badałam. Dopóki lekarz mi nie zaleci to nie będę badać żeby się nie stresować
Właśnie dlatego nie badałamRozumiem. Ja z kolei się stresuje jak nie wiem.
Przypomnisz ile Ci wyszło ?Rozumiem. Ja z kolei się stresuje jak nie wiem.
Napewno sprawdziłabym prolaktynę i kortyzol, u mnie wystarczyło zbić prolaktynę bo kortyzol był w normie.. u Ciebie przez 2 dwa miesiące też się mogło wiele pozmieniaćTarczyce mam ok. Zresztą prolaktyne robiłam 2 mies temu, zrobię jeszcze raz w nowym cyklu. Pcos niby nie mam, więc nie mam pojęcia co jeszcze może być. W każdym razie co na te braki owulacji? Clo? W czwartek idę jeszcze raz na potwierdzenie braku tej owulacji i jeśli się potwierdzi, to mam mieć leki stymulujące. Wiem, że niektóre z was biorą, ale czy to pomaga?![]()