krasulkaa
Fanka BB :)
Ooo właśnie o chrabrowy chodziło zapomnialam jak się nazywa ten granatA to mnie z takich tylko chabrowy ewentualniemoglabym miec czarne.
A zieleni ogolnie nie lubie, nie mam zadnego zielonego ciuchu wiec moze dlatego

a zielony lubię ale na paznokciach tez nie miałam
 a zielony lubię ale na paznokciach tez nie miałam 

w sensie u mnie nie ma ale już ok 80-100km od nas w zimie można jeździć na nartach
 w sensie u mnie nie ma ale już ok 80-100km od nas w zimie można jeździć na nartach  i pije do tego zwykłą miovelie. Cykle marzec i kwiecień miałam bezowulacyjne, przy stosowaniu mioveli nac i zwykłej drugi miesiąc, oba cykle z owulacją potwierdzoną monitoringiem
 i pije do tego zwykłą miovelie. Cykle marzec i kwiecień miałam bezowulacyjne, przy stosowaniu mioveli nac i zwykłej drugi miesiąc, oba cykle z owulacją potwierdzoną monitoringiem  nie wiem czy to akurat przypadek czy nie, ale stosuje i wygląda jakby działało faktycznie
 nie wiem czy to akurat przypadek czy nie, ale stosuje i wygląda jakby działało faktycznie  i tez glupio zajść w ciążę na samym początku, wiec bede miec zagwostke, jesli oczywiście po hsg bedzie ok czy zrobić przerwy. Przerwa po hsg?! Czy ja sie słysze
 i tez glupio zajść w ciążę na samym początku, wiec bede miec zagwostke, jesli oczywiście po hsg bedzie ok czy zrobić przerwy. Przerwa po hsg?! Czy ja sie słysze 

jak i zielony
 jak i zielony