reklama

Staraczki Czerwiec 2013

zdrówka Ci życzę emalia, mnie też dopadło, zaczynało się jak zapalenie zatok ale nie rozwinęło się za bardzo, tzn mam zapchany nos i pobolewa mnie gardło ale mam nadzieję, nie rozwinie się to w nic poważniejszego i obędzie się bez antybiotyku.

reklama
Hej słoneczka moje ;-) A co tu taka cisza?:szok:
Ja szczęśliwa,bo w końcu klaruje mi się sytuacja z nowym mieszkaniem i być może już w piątek dostanę klucze.:tak: Super.
NIe udało mi się wczoraj namówić P. na przytulanki,ale fakt- był BAAARDZO zmęczony,więc mu darowałam.:sorry: Ale dzisiaj już nie odpuszczę,teoretycznie teraz mam dni płodne (podkreślam-teoretycznie,wyliczone wyłącznie z kalendarzyka przy 28-dniowym cyklu....:dry:),więc trzeba brać się do roboty.;-)
Nafaszeruję go na kolację jajkami,może coś pomoże.:-D:-D:-D
emalia również zdrówka życzę.:tak:
nikusia daj koniecznie znać jak betka wyszła!!

Witam i ja. Rozłożyło mnie na cacy. Nie moge oddychać. Masakra.

W ten weekend zaczynamy wojaże. Jak na razie tylko patrze na moją zaczarowaną temkę. Szok normalnie.

Pozdrawiam :*

Witam:)

wracam po krótkiej nieobecności. Drugie urodzinki mojego Skarba odprawione:) Dziecko zadwolone a mama...zmęczona. Ale Franuś wynagradza wszelkie trudy;) Znów przybyło zabawek i nie wiadomo gdzie je układać. Mamy tylko 23m2 do dyspozycji a czekamy jeszcze na nowe łóżko dla Franka....Macie jakieś sprawdzone sposoby na efektywne oszczędzanie miejsca w pokojach Waszych dzieci?

ni_kusia wspaniała wiadomość! Gratuluję!:) I wiesz co...Ja mam podobną sytuację i dlatego zamówiłam testy;) Dokładnie to 23 kwietnia miałam @. Dzisiaj mam 41 dc. Zerknęłam na Twój OvuFriend i jakoś znajomo to wszystko wygląda;) A przypomnij mi czy łykasz coś na wyregulowanie cyklu?

Wybaczcie że nie napiszę nic więcej ale moje Dziecię właśnie wstało z drzemki.
Aha, prawie bym zapomniała...Witam "nowe" Staraczki:) (nowe na wątku;))

Hejka:)
Tesiak - Wszystkiego najlepszego dla Frania :)
Emalia - Trzymam kciuki za staranka, my zaczynamy boboseksy od przyszłego poniedziałku :)
Nikusia - Jak tam betka?

brrrrr pogoda taka, że wszystkiego się odechciewa, a zapowiadają takie deszcze do końca tygodnia. ciekawe jakie lato będzie, a tak chciałam w sierpniu nad Bałtyk pojechać.
Pozdrawiam i miłego popołudnia.

karola stąd mój dopisek w nawiasie;)
Beti właściwie to prawie od roku. Z tym że do końca zeszłego roku polegało to tylko na "nieuważaniu";) Przy czym muszę zaznaczyć że karmię piersią i stosujemy npr. Od stycznia mierzę temp i obserwuję śluz. Jak przedstawiałam się tutaj to pisałam właśnie że nigdy nie miałam normalnych cykli. W kwietniu byłam u gin, dostałam MgB6 i castagnus.
Aniołek dziękuję w imieniu Franusia:) Przypuszczam że u Ciebie jest pogoda taka jak u mnie...:/ My mamy urlop w drugiej połowie lipca i też obawiam się o aurę w tym czasie...:( Trzymam za Was kciuki:)

reklama
Witam:)

wracam po krótkiej nieobecności. Drugie urodzinki mojego Skarba odprawione:) Dziecko zadwolone a mama...zmęczona. Ale Franuś wynagradza wszelkie trudy;) Znów przybyło zabawek i nie wiadomo gdzie je układać. Mamy tylko 23m2 do dyspozycji a czekamy jeszcze na nowe łóżko dla Franka....Macie jakieś sprawdzone sposoby na efektywne oszczędzanie miejsca w pokojach Waszych dzieci?

ni_kusia wspaniała wiadomość! Gratuluję!:) I wiesz co...Ja mam podobną sytuację i dlatego zamówiłam testy;) Dokładnie to 23 kwietnia miałam @. Dzisiaj mam 41 dc. Zerknęłam na Twój OvuFriend i jakoś znajomo to wszystko wygląda;) A przypomnij mi czy łykasz coś na wyregulowanie cyklu?

Nie łykam nic, brałam w zeszłym roku 3m-ce ale nie pamiętam jak się to nazywało. Wiem, że podaje sie to też kobietom w trakcie menopauzy ;-) Pomogło średnio i teraz byłam przekonana, ze wszystko znów mi siadło,a tu ta druga krecha...szok ;-)

I Sto lat dla Twojego synusia, widzę, ze dwa latka skończył ;-) Sto lat ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry