Sanni
Fanka BB :)
Kurczeeee! Chciałam dodać post ale chyba się nie udało. Jak doda kilka razy to przepraszam.
Czytam to forum od paru dni i tak mnie jakoś wzięło żeby napisać. Jestem Karolina :-).
Staramy się o fasolkę od grudnia i nic. Zaczynam tracić nadzieję :-(. Ale się nie poddaję! W tym miesiącu jakoś inaczej się czuję. Mam nadzieję, że to to!!:-). Od 2 tygodni, może trochę więcej albo mniej już sama nie wiem a może sobie wmawiam boli mnie brzuszek jak na @. 15 powinna przyjść ale mam nadzieję, że jednak jej nie będzie. Czekam z niecierpliwością. Zamówiłam na allegro testy ciążowe i w poniedziałek jak nie przyjdzie @ zrobię. Mam taką ogromną nadzieję, że tym razem się udało.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko ;-)
Czytam to forum od paru dni i tak mnie jakoś wzięło żeby napisać. Jestem Karolina :-).
Staramy się o fasolkę od grudnia i nic. Zaczynam tracić nadzieję :-(. Ale się nie poddaję! W tym miesiącu jakoś inaczej się czuję. Mam nadzieję, że to to!!:-). Od 2 tygodni, może trochę więcej albo mniej już sama nie wiem a może sobie wmawiam boli mnie brzuszek jak na @. 15 powinna przyjść ale mam nadzieję, że jednak jej nie będzie. Czekam z niecierpliwością. Zamówiłam na allegro testy ciążowe i w poniedziałek jak nie przyjdzie @ zrobię. Mam taką ogromną nadzieję, że tym razem się udało.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko ;-)
jak wy dużo tu produkujecie, a ja nie mam kiedy nadrobić. Dziś cudowna pogoda, to korzystaliśmy i cały dzień na dworze, młody szalał szczęśliwy, a ja łapałam słoneczko na pogaduchach z sąsiadką i jej 6 miesięczną córeczką. Mam nadzieję, że mnie zauroczyła, bo chcielibyśmy tym razem córcię... A swoją drogą to jakoś dziwnie się dziś czuję, jakoś słabo i nawet dziś mnie zemdliło,gdy poczułam niezbyt ładny zapach, ale to za wcześnie by cokolwiek to miało oznaczać...
i z pierwszych niepowodzeń również :-) W duchu chce mi się śmiać, gdy już prawie sięgam po test lub czuje kolejne objawy ;-) Damy radę czy będzie tak czy siak! Pomyśl co już przeszłaś, nie musisz się bać nieznanego, teraz już tylko z górki!
Przewiduję Ci szybkie zaciążenie ze względu na całkowity brak stresu i spięcia w tym temacie
Człowiek by chciał iść do łóżka na luzie i myśleć tylko o przyjemnościach, ale przy problemach z zajściem w ciążę, trudno tak totalnie wrzucić na luz (szczególnie, że to jednak kobieta zwykle liczy dni i musi czasem stosować nie lada podstępy żeby wciągnąć faceta do łóżka 
.