colormania
Zaangażowana w BB
Witam Was Dziewczyny.
Byłam na staraczkach majowych, ale niestety się nie udało. Podczytywałam Was od dawna. Tak więc mam 22 lata, od 1,5 roku jestem mężatką. Od 2,5 nie zabezpieczamy się, od czerwca zeszłego roku staramy się bardziej. Dzisiaj jestem w 15 dc. 11 czerwca miałam spore szanse na owu, jak powiedziała ginka. Dzisiaj jestem w 5 dpo i bardzo źle się czuję, bardzo mocno boli mnie brzuch jak na @ i w dodatku zmęczenie i rozbicie jak na początku choroby. Czy też tak macie?
Byłam na staraczkach majowych, ale niestety się nie udało. Podczytywałam Was od dawna. Tak więc mam 22 lata, od 1,5 roku jestem mężatką. Od 2,5 nie zabezpieczamy się, od czerwca zeszłego roku staramy się bardziej. Dzisiaj jestem w 15 dc. 11 czerwca miałam spore szanse na owu, jak powiedziała ginka. Dzisiaj jestem w 5 dpo i bardzo źle się czuję, bardzo mocno boli mnie brzuch jak na @ i w dodatku zmęczenie i rozbicie jak na początku choroby. Czy też tak macie?
i taką piękną siatkową haleczkę... I już mi dzisiaj zapowiedział "hot night".
Może nie powinnam się takimi rzeczami chwalić na forum,ale nie mogłam się powstrzymać...

bo tylko zazdrość w koleżankach wzbudzasz
Już tyle razy się rozczarowałam, że mam mega niechęć do oglądania I po raz kolejny. Myślę, że poczekam sobie jeszcze z tydzień i poobserwuję moje samopoczucie - jak na razie odczuwam lekkie mdłości, ale pamiętam, że zdarzały mi się też czasem tuż przed @ (zwykle ostrą @), no i tak jak pisałam - mam katar, który ścieka do gardła i on też może powodować lekki odruch wymiotny, odbierany przeze mnie jako mdłości. Poza tym czuję się osłabiona i śpiąca (dziś nie mogłam się rano zwlec, a po południu spałam ze 2h jak zabita). Mam lekkie bóle w podbrzuszu, chociaż zupełnie nie jak na @ - raczej takie ostre, krótkotrwałe kłucia lub rozciąganie do pachwin. Nie chcę się nakręcać, bo potem I kreska na teście bardziej boli..
Widzę, że 15-16 dc miałam niewielkie plamienie - kilka kropli żywej, czerwonej krwi, potem brązowej, potem 17-18-19-20 dc ból w podbrzuszu, trochę jakbym tam miała kamień, promieniowanie do pachwin, ból skupiony w centrum. Potem 22 dc kłujący ból z lewej strony w podbrzuszu, potem taki sam ból w centrum, w pewnym momencie czułam też "ciągnięcie" lewego jajnika i miałam ogólne odczucie ćmienia jak na @, ale o wiele słabiej. Pojawiła mi się też wtedy ogromna senność wieczorem, która utrzymuje się do dzisiaj (31 dc), chociaż dziś już odczuwam ją z przerwami przez cały dzień. 23 dc to uczucie rozciągania w pachwinie i pojawienie się lekkich mdłości (trwają do dziś). 24 dc to krótkotrwałe "łaskotanie" w podbrzuszu przy szybkim chodzie. 28 dc zaczęło mnie suszyć, jak przed @ - muszę pić dużo wody, a potem czuję się napęczniała. 29 dc pojawiło się plamienie (śluz z brązowymi niteczkami), które trwało do dzisiejszego poranka. 29-30 dc ostre kłucia w lewym i centralnym podbrzuszu. To tak mniej więcej tyle jeśli chodzi o moje bóle w tym cyklu ;-)
ALe nie mogę się powstrzymać.