reklama

Staraczki forever!

reklama
Ale zawarł prawdziwą treść w ciekawej formie:-p Zdolni wychowankowie, nie ma co! "Serce roście patrząc na te czasy"! :-D

Lecę, bo mam armageddon:dry: a wydaje się, że sprzątam i gotuję, od kiedy wróciliśmy, gdzie efekty???

Nic kuotu, nic! Tylko siem zeźlił :-p

Ja po kąpieli, Ola po kąpieli, butla się doi i kiedyś zaśniemy za dwie godziny hehe A WTEDY..... żadna siła mnie nie powstrzyma przed oglądnięciem jakiegoś filmu S-F z Kamilem! ŻADNA!!!

Ola ponownie zrobiła armageddon .... to bezcelowe, niechaj się wszystko wala gdzie popadnie, przecież nie utoniemy:P

WIOLU - niech żyje wysypka! :-) Bardzo, bardzo się cieszę ;)))

POKU - ja Ciebie popieram w całej rozciągłości :)) Komuś ufać trzeba!!!
Oby Wam się unormowało :***

KUOTKU!!! Co to ja słyszę? Lansiary Ci spaskudziły jazdę? No nie wyczymie tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za blond małpiszony :-D:-p:-D

haha ASIONKU na FB dałam, bo mnie to wyjątkowo wkurza:/

A w łóżeczku to u nas się już nie śpi w nocy, przez te pobudki co chwila, wstawanie po nurofen, piciu itp..

W sumie mój fiacik ma doopę poobijaną elegancko i nie miałabym oporów, żeby zahamować i lasce zepsuć trochę autko i humor :-p Ale dzieciaki jechały:dry:

Ola jest Dewastator na Medal! Dosłownie 5 minut potrzebuje, żeby przewrócić wszystko co tylko się da do góry nogami :-D:baffled:

no mi by tez cisnienie podniosla baba :/ wrrr
u nas tez znowu pobudki od 3 , ale do 3 spi u siebie sam :) pozniej nie mam sily go wkladac , wykladac ... plery i tak ledwo zipia :cool2:
widze Ola ma zapedy jak Nat , albo Nat jak Ola :)
przed spaniem zrobil taki armagedon , ze masakra ... kurcze wszystko musi zdewastowac hehe
dzisiaj wyrwal deske z szawki w kuchni :szok: ja nawet nie wiedzialam , ze ona tam jest i , ze mozna ja wyrwac ...

Made jak zdrowko ??

jestem:)

KOCIE aż wlazłam na FB... szkoda że takiej bezmyślnej lali nic nie można zrobić... Na pocieszenie dodam że raz widziałąm jak taka jechała wyprzedzając na chama i zajeżdżająć drogę.... któryś kierowca się wkurzył, albo przez cb komuś powiedział bo widziałam jak próbowała wyprzedzić i jej zajechał koleś drogę i się nieźle laska wystraszyłą bo potem jechała już sobie w kolumnie i się nie wychylała:)
Co oglądasz??

WIOLA strasznie się cieszę że to trzydniówka:)) Miałam pisać ze może to to ale nie miałam dziś czasu... Oby wyniki były dobre:)

ASIONEK, EWCIA to chyba taki wiek się zaczyna że się małe łobuziaki robią:)) Wiki to samo!
I popieram z intuicją:) ja już się kilka razy przekoanłam że miałam rację i zupełnie nie potrzebnie słuchałam np mojej mamy:) Ale co się nastresowałam jak np naczytałam się poradników a mi nijak nie wychodziło tak jak pisali... Dopiero po jakimś czasie odpuściłam...

Dziś panna od 3 robiła awanturę o cycka i to taką że aż się trzęsła i nie mogła oddechu złapać z tej histerii... NIe dostała cyca ale utulenie trwało od 3 do 5.20 po czym ona padła a ja do pracy:((( Także padam:((( Jutro do pracy to moze z kawką będę:)
Miłego wieczoru:)

reklama
hej :)

spacccccccccccccc :rofl2:
dobrze , ze zaraz drzemka walne sie z malym bo padam ...

Monia kurcze podziwiam , ze twarda bylas :) ja bym sie zlamala i dala , noca nie mam sily na walki ... a ty jeszcze do pracy musisz isc
no lobuziaki sie robia :)

Wiola dobrze , ze tempki juz nie ma :) teraz bedzie juz tylko lepiej !!

ide malego spacyfikowac hehe moze sie uda , bo tez zmeczony jest co mu nie przeszkadza w roznoszeniu mieszkania :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry