Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe gdzie to się i jak łapie, bo moje dzieci nie uświadczyły...
Kuota cieszyć to!

, dobrze ze nic wam sie nie stalo.
.dzis pani w przedszkolu mi mowila ze Iwa plakala i siedzila u niej na kolanach bo bala sie pana od angielskiego. muszisz Ty do nas przyjechac i nasze przedszkolaki angielskiego uczyc
;-)

Asionku, nie mam zrzuconych fotek z tego tygodnia na kompa, jak Miki pójdzie spać, to wrzucę
widzę, że i u Nata wychodzą różki hehe![]()

Asionek z Natana to taki chochliczek maly , cos taka szkuda jak moja Iwa. gdzie diabel nie moze tam nasze dzieciaki posle;-p
UWAGA! teraz kot wrzuca swoje groszeJa akurat się zgadzam z Ewcią, jestem za tym, żeby obserwować i spełniać potrzeby dziecka... i karmić wtedy, gdy maluch głodny i nosić i tulić wtedy, gdy tego potrzebuje
![]()
To się niewątpliwie źle kończy dla zdrowia psychicznego i fizycznego mamy, no i oczywiście Ci, którzy ustawiają konsekwentnie dziecko do karmienia i spania w łóżeczku mają potem dużo lżej![]()
A z drugiej strony, Poczek pisze, że wydłużenie przerw ma pozytywny wpływ na brzuszek... i bądź tu człowieku mądry, tkwij przy swoich przekonaniach![]()
Lili, a to ja to zawsze opinie innych wpuszczałam jednym, a wypuszczałam drugim hehe, ale to ja taki typ, zawsze wszystko wiem najlepiej, a odnośnie mego Dziecia, to już w ogóleale, żeby nie było lekarza też potrafię posłuchać;-) choć ze swojego doświadczenia wiem, ze nie zawsze wolno... i trzeba brać nawet na takiego poprawkę... niestety tę lekcję będę pamiętać do końca życia... Kochana, Ty już wypiłaś,a ja jeszcze nie zrobiłam
![]()

Kocie czytalam na Fb co ci sie przytrafilo, dobrze ze nic wam sie nie stalo.
a co do 3 dniowki to kurcze nie wiem skad to sie bierze, Iwa nie miala nigdy.w sumie mam nadzieje ze to 3 dniowka i ze tem teraz odpusci i wyniki moczu w poniedzialek beda dobre

Ale dzieciaki jechały