reklama

Staraczki forever!

cześć:)

Wiola super że bez gorączki:) Czyli jednak trzydniówka, uf uf uf:) Pospalas trochę??

Asionek ja z tych słabych generalnie jestem... ALE... Raz już było tak że dostala po awanturze cyca bo nie miałam siły na walkę, i potem jak się postanowiłam wziąć to było jeszcze gorzej bo sobie zakodowała że jak raz po awanturze dostała to za drugim razem zrobi głośniejszą i dłuższa i też dostanie... I od tamtej pory juz wiem że jak raz cos postanowię to muszę wytrzymać dla własnego dobra... Jak wczoraj nie dostała to dzis jak się obudziła o 2 i chciała cyca i powiedziałam że nie to tylko pokwękała, wtuliła się i zasnęła.... Także opłacało się:)

A ja w pracy:((( a pogoda taka śliczna.... ale już mi się projekt ładni eklaruje i powinnam się wyrobić żeby na czwartek był skończony:)) A potem sob-niedz i pn wolne:)))))))

reklama
Monia dobrze , ze konsekwentna jestes , ja narazie wiem , ze sil na walke nocka nie mam i nawet nie zaczynam .. Natul raz przespi noca , raz sie budzi :eek: ida zeby kolejne wiec stresowac jego i siebie nie bede
ale juz postanowione , ze w grudniu koniec cyca :) lecimy do Pl i maz w koncu bedzie mial czas i sile walczyc ze mna , a i moja mama bedzie jak cos :) a moze sam do tego czasu zakonczy nocne cycowanie ??

u nas drzemka rekordowa ponad 2i pol godziny spal :rofl2: i ja odetcnelam troche , a teraz spi z S ...

Wiola ja tak zagldam caly dzien i ciszaaaa....
dobrze chociaz , ze ty wpadlas :)
racja wstyd !! zawsze mialam po kilkanasdcie , a kiedys i kilkadziesiat stron do nadrobienia , a teraz cud jak kilka postow:-(

u nas pada i siedze caly dzien w domu z mlodym ktorego roznosi ... pralke kilka razy mi wylaczyl podczas prania , podklad wylal na dywan i to moj najlepszy podklad :szok: to i tak pikus przy tym jak to cholerstwo ciezko bylo sprac :angry: szorowalam dobre 40 min. wszystkim czym sie dalo , a i tak jeszcze calkiem nie zeszlo .... a teraz molestuje ojca ktory gra :rofl2:

uuuu Asionku to Iwcia tak nie broila, z jej rozrabianai to tylko n2 bulionowki mi stlokla i to tyle, nie garnel;a sie do wywalania z szaf czy wlaczania roznych sprzetow.duuuuuuuuuuuuzo cierpliwosci zycze i oczu do okola glowy;-):-p.

u nas sajgon, Franio daje tak popalic ze wymiekamy, a dzis Lukasz jest w domu i pomaga przy malym, ale kregoslupy nam siadaja. normalnie to maly duzo lezy i sie bawi a dzis to nie ma mowy zeby chociaz troche lezal

a w nocy dal sie odlozyc do lozeczka dopiero okolo 1 i do 6 rano budzil sie co 15 min o 4.30 juz nie mialam sily to Lukasz sie niz zajmowal

Wiola no maly tylko chodzi i kombinuje , a najlepsze , ze wszystko sam odkreci chocbym nie wiem jak mocno zakrecila !!to jego najlepsza zabawa , przynosi mi butelki zebym trzymala i odkreca i zakreca hehe
nie dodalam , ze jeszcze wysmarowal sie caly sudokremem :rofl2:

kurcze to zeby czy dalej wirus ?? duzo sil zycze !! ja dzisiaj caly dzien w domu i masakra jednak kilka godzin na zewnatrz daje duzo i mi i Natulowi , bo w domu mu palma bije , a tak sie wychasa na placu zabaw :)

CZeść:))

Wioluś tulę mocno i dużo siły życze!!!

Maran Tobie też!

Asionek jakbym o Wiki czytała (którys już raz:-)) Co prawda podkładu mi nie wylała ale cienie ostatnio stłukła i rozsypała i se wysmarowała... kiedyś odkręciła lakier do paznokci i sobie brzuch pomalowała... ostatnio najlepsza zabawa to wylewanie picia wszędzie! A jak zabieram to tupanie nogami i robienie czegokolwiek byle mi na złość (np. gryzienie łyżki - czego też jej nie wolno) i to z patrzeniem mi w oczy! W sobotę tak dała popalić tatusiowi że prawie mnie na rękach nosił jak już wróciłam z pracy:)))
Ogólnie łobuziak! Wczoraj juz ją wzieliśmy na długi spacer z którego połowę szła:)) I wieczorem była tak zmęczona że tylko trochę się wygłupiała:))

Miłego dnia:)

reklama
hej :) u nas tez nocka koszmarna :wściekła/y:
i do tego pobudka po 6 :szok: wykonczy nas jak nic ...

widze nie tylko nam zeby ida i daja popalic :( sil duzo zycze i sobie tez :-D

Monika hehe i jak ten lakier zmylas ?? :))
male lobuziaki rosna , moze jeszcze zmieni im sie ? i beda aniolki ? :)))

Maz w domu dzisiaj i jutro i w nocy bedzie walka cyca niet i naszego lozka tez niet , musimy sprawdzic skad to niespanie nocami ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry