reklama

Staraczki forever!

reklama
ufff t byl pracowity dzionek :)
upieklam ciasto , lasanie wlasnie robie na obiodao kolacje , zakupy , plac zabaw i padam , a jeszcze przydaloby sie poprsaowac ...ale chyba to juz jutro zalatwie :)

hehehe he po 6 to my już po butli, po koopie i po kawie byli :-D

kurcze Nat wstawal miedzy 7.30 , a 8.30 , najczesciek kolo 8 wiec dla mnie 6 to nieludzka pora :) tym bardziej , ze od 3 walka jest :/ ehhhh

My wstajemy po 5... a dzis sie matce pomyliło i dala cycka o 4.30 a po cycu dzieć się budzi.... to tak dla pocieszenia...

Asionek trochę zdrapałam a reszta jakoś sama odpadła:-) na szczęście brzuszek z fałdkami to nie było źle:))
?

wow jeszcze lepsza pobudka widze :)
dobrze , ze samo zeszlo !! a jaki kolor byl ? :))

u nas też nic nowego... Ala dzis poszła do przedszkola po przeziębieniu bo poprzeni tydzień siedziała cały czas w domu... u Mai bez zmian... pomaga nurofen, ale nie moge jej dawać cały czas...

pozdrawiam i siły życzę...

oj tak sily sie przydadza ...

bylismy u lekarza, wyniki moczy doskonale, gardelko czyste. osluchowo czysty, Franio zdrowy jak ryba...wiec jak sie cholera pytam co jest z moim dzieckiem, kolejna taka noc i padne.
my wstajemy pomiedzy 4.30 a 5.30.

najwazniejsze , ze zdrowy !!

u nas tez jakies krotty na samym dole plecow wyszly i nie mam pojecia od czego :/
do tego komary go tak pogryzly , ze ma ogromne czerwone plamy , na twarzy , palcach u rak , uchu nawet :/

Kobitki co za dzień tu widzę!!!!!!!

Przede wszystkim każdej z osobna życzę dużo siły!!!!! Jak tak analizuję to widzę, że nie ma recepty na szczęście - bo zawsze są jakieś problemy - dzieci to nie bajka - dlatego życzę Wam głównie abyście odnajdywały radość w tym, co jest. Bo lepiej to chyba prędko nie będzie :dry: I OGROMNE BUZIAKI!!!!!!!!

!

super napisane , tego sie bede trzymac !! :)))
ja czytam kiedy sie da , mama zawsze walize ksiazek mi przywozi , a i ja jak jestem tez biore ile sie da :)
na lotnisku jeszcze dokupuje hehe
raz z braku laku zamawialam tutaj z Pl Empika , bo ja bez ksiazek zyc nie moge ...

Paulinko a Koontza coś czytałaś? Fajnie się czyta. A jak będą mieli to polecam to: Mag - John Fowles - Lubimy Czytać To jest super! Ja przeczytałam mnóstwo doskonałych książek i jak coś mi się przypomni to dam Ci znać!

Asionku
Ty też się chwal, co lubisz :-) O książkach mogę rozmawiać godzinami :-):-):-)

A póki co lecę do swojego miękkiego łóżeczka. BUZIAKI!

reklama
Lil Koontza czytałam, też lubię;)) zobaczę czy u nas to drugie też jest, podejrzę jutro mój profil to Ci też coś podrzucę;))

oki, zmykam oglądać Lekarzy i spaciu, kolorowych;))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry