reklama

Staraczki forever!

reklama
dobry;))

po 6 to Daniel robił Mai śniadanko w kuchni;)) wyciągnęli monte z lodówki i jedli;)) Mai piżamka też się najadła;))

halo???jest tu ktoś w ogóle???

co się z tymi kobietkami porobiło....

poprałam, obiad podszykowany, zaraz będę go kończyć....a po 16 dentistos-sadistos....już się cieszę, ale nie mam innej opcji....

miłego dnia kobietki!!

będę wieczorkiem

Ostatnia edycja:
My wstajemy po 5... a dzis sie matce pomyliło i dala cycka o 4.30 a po cycu dzieć się budzi.... to tak dla pocieszenia...

Asionek trochę zdrapałam a reszta jakoś sama odpadła:-) na szczęście brzuszek z fałdkami to nie było źle:))

Paula nie ma to jak starszy brat:-):-)

Kocie Oleńka dalej po 5 wstaje?

u nas też nic nowego... Ala dzis poszła do przedszkola po przeziębieniu bo poprzeni tydzień siedziała cały czas w domu... u Mai bez zmian... pomaga nurofen, ale nie moge jej dawać cały czas...

pozdrawiam i siły życzę...

bylismy u lekarza, wyniki moczy doskonale, gardelko czyste. osluchowo czysty, Franio zdrowy jak ryba...wiec jak sie cholera pytam co jest z moim dzieckiem, kolejna taka noc i padne.
my wstajemy pomiedzy 4.30 a 5.30.

Wiolu co ty mówisz???:-D
hmmm w sumie super że Franio zdrowy, a może ząbki mu idą,że tak marudzi??albo ma skok rozwojowy??? u Mai to się sprawdzało, kiedy mijał okres tygodnia-2 tygodni i mała wracała do normy, także Franusiowi tego też życzę;)))

fujjjjjjj, dentystka mi zęba znów zatruła i cały czas mam smak tego cholerstwa w buzi....fujjjjjjjjjjjjjjj za tydzień idę na kanałowe leczenie, sztuk 2;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Kobitki co za dzień tu widzę!!!!!!!

Przede wszystkim każdej z osobna życzę dużo siły!!!!! Jak tak analizuję to widzę, że nie ma recepty na szczęście - bo zawsze są jakieś problemy - dzieci to nie bajka - dlatego życzę Wam głównie abyście odnajdywały radość w tym, co jest. Bo lepiej to chyba prędko nie będzie :dry: I OGROMNE BUZIAKI!!!!!!!!

Wioluś serduszko moje!!!!!!!!!!! Za 80 lat pozwolę Ci napisać, że się wątek rozlatuje - jak moje kości już będą stare i dziurawe :-p Co do nocek to oby Wam się wyregulowały! Dzieci często w tym okresie jakieś takie bardziej nerwowe...U mnie też wciąż nieciekawie jeśli chodzi o spanie :eek::eek::eek: Maciuś też nie śpi idealnie :eek::eek::eek: Ściskam!

A Rureczki się odzywały??????????????????????

Paulinko PRZEZ CIEBIE :-p:-p:-p:-p zapisałam się do osiedlowej biblioteki, tak więc będę czytać czytać czytać.....

Nie do każdej piszę teraz personalnie - ale każdy post przeczytałam i każdy post leży w moim serduszku! Dlatego wszystkie jeszcze raz ściskam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry