reklama

Staraczki forever!

Co ja patrzę??? KOONTZA??? toż to moj najulubeńszy jest:)))) I jeszcze Mastertona i Cobena polecam, podobne klimaty.
Jak pomyślę głębiej to może sobie przypomne co ostatnio czytałam... dawno to było bo ostatnio nie mam jakoś czasu:(((

Wioluś nie pisz tak!! Jak się wszystkie troche postaramy to znowu będzie dobrze i wesoło!!! chociaz rozumiem że nie zawsze jest czas i siły na pisanie...
Może Franusiowi faktycznie zęby idą... tak czy siak współczuję ogromnie nocek!!

Asionek biały:))

Lilus pięknieś napisła:)))))

A ja wczoraj piłam!!!!! Kupiliśmy martini:)) Było bossskoooo:-):-):-)

reklama
To tak przed premierą Bonda MONI ? :-D Chociaż on podobno się na Heinekena przerzucił w Skyfall :eek:

Nie smęcić, że wątek się kończy! Nic się jeszcze nie kończy! Czasu mało, ot co, nie da się wszystkiego robić jednocześnie... :)

Ja też ściskam każdą z Was, czytam do ostatniej literki, z odpisywaniem już gorzej, bo trzeba "przysiąść" a ja zwykle wpadam na minut kilka, tu zajrzę, tam zajrzę, przeczytam Was i jakieś fragmenty artykułów na fejsie i uciekam ;)

Ostatnia edycja:
hej :)

kolejna pobudka o swicie i kolejna nocka kiepska ... coz jakos to przetrwamy :)

Paulina , Lili co czytam ? ....wszystko co mi w reke wpadnie :) jak Monia lubie Mastertona , a z lekkich to lubie ksiazki Daniel Steel :)
bardzo fajna ksiazka " zakleci w czasie " na jej podstawie zrobili film
kiedys maniakalnie czytalam "Sage ludzi lodu " :) kurcze jezcze raz bym przeczytala wsumie ...

Monia bialy dobry kolor :)

oki lece sprzatac , bo maly nie da nic napisac ...

A wiesz KOTEK że nawet o tym nie pomyślałam.... Uświadomiłam sobie że skoro nie karmie Młodej całą noc to mogę się napić:))))))

Ja z lżejszych polecam Chmielewską - tak do pośmiania się:))

Asionku to mówisz, że saga taka fajna??? A co w niej najlepszego??? Bo ja kiedyś zaczęłam czytać i nie mogłam przebrnąć kurka...ale może za mało przeczytałam....I jeszcze co do odcycowania - trzymam za Ciebie kciuki!! To jedna z trudniejszych decyzji na pewno. Ja czasem próbuje nie dać cyca i jest taka rozpacz, że nie jestem w stanie tego wytrzymać. W nocy chcę tylko spać!!!!!! I wtedy ta magiczna osiemnastka mnie pociesza - przecież nie ma dorosłych, którzy ciągną cyca no nie??? :zawstydzona/y::-p

Moniu kochana a jak się pije to martini??? I martini było boskie czy mąż po martini? Oj Wy to gruchacie jak dwa gołąbeczki :-) Też bym tak chciała :zawstydzona/y:

Usprawiedliwiona teeeż!
Ja właśnie wróciłam z zakupów i przygotowałam mamie i mi śniadanko :-p Teraz będziemy spożywać, a potem trochę muszę pomóc mamie przerzedzić rumowisko, bo mama z gatunku "Nie wyrzucę! Bo na pewno nigdy już sobie nie kupię! Na starość jak znalazł!" albo "Nie, nie wyrzucę, bo na pewno się przyda!" :sorry: To drugie o ładnych pudełkach i opakowaniach... Ja też w sumie z tych niewyrzucających, ale jest pewna granica!!

Ostatnia edycja:
reklama
Moniu nie rozczarowałaś mnie :-) Pisz mi jak się to cudo pije, żeby jako tako smakowało :-p

I pytanie ważne - jak mogę zainstalować mamie WA w komórce?? Ona nie ma darmowego internetu, więc nie chciałabym jej narażać na jakieś koszty przy ściąganiu. Może można jakoś inaczej?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry