reklama

Staraczki forever!

reklama
kocie u mnie tv tez raczej do towarzystwa niż oglądam... lubie poprostu jak gra ;-) ale to głównie Maja z Alą bajki ogladaja... jak mnie Adam zmusi to film na kompie obejrze bo z własnej woli to mi sie nawet nie chce..

wrrrr moj bank przegina pale :angry: nie dosc , ze kurka jak sto lat za murzynami nie mozemy robic przelewow , konta internetowego brak i masa innych rzeczy do d..... to jeszcze w kulki sobie leca :angry:
okazalo sie , ze od 2tyg. nie zrealizowali czeku z S wyplata !!
mowiem wam ciagle jakies jazdy z tym bankiem mam dosc :/

Asionku to mówisz, że saga taka fajna??? A co w niej najlepszego??? Bo ja kiedyś zaczęłam czytać i nie mogłam przebrnąć kurka...ale może za mało przeczytałam....I jeszcze co do odcycowania - trzymam za Ciebie kciuki!! To jedna z trudniejszych decyzji na pewno. Ja czasem próbuje nie dać cyca i jest taka rozpacz, że nie jestem w stanie tego wytrzymać. W nocy chcę tylko spać!!!!!! I wtedy ta magiczna osiemnastka mnie pociesza - przecież nie ma dorosłych, którzy ciągną cyca no nie??? :zawstydzona/y::-p

mi sie tam wszystko w sadze podobalo :) klimat , watek itd. :)
co do odcycowania to czekam na grudzien i wakacje :) S bedzie ze mna cale 2 tyg. i bedzie pomoc , bo teraz to i on sil nie ma i ja ...
hehe w nocy ja tez chce tylko spac i nie walcze nawet jak chce cyca to daje :)

Asionek ja też sagę o ludziach lodu wyczytałam całą;))) jak to mój mąż mówi 'ty pożerasz książki";))),Cobena, Steel i Chmielewską też lubię;))

widze mamy podobne gusta , chociaz ja to taki maniak , ze z braku laku czytam wszystko jak leci hehe

kochane ja was czytam na biezaco, z odpisywaniem gorzej. dociera do mnie zmeczenie tych kilku tygodni i od wczoraj spie w kazde pozycji i kiedy tylko sie da. Porazka kompletna.
Zgred teraz spi, wiec w koncu moge pod prysznic...
postaram sie jak tylko kiedys oczy otworze szerzej!

spij poki Zosia duzo spi :)
pozniej juz nie jest tak rozowo .. coraz mniej drzemek i odsypiac nie ma kiedy :/

hej.kazda pisze ze mam nie mowic ze to koniec watku ale jak to napisalam to od razu cos w was drgnelo i panie sie zaczely odzywac.

POK lacze sie w bolu
u nas masakra zaczynam popadac w depresje i plakac po katach , mam dosc

ja tez obstawiam na skok ... u nas sie sprawdzalo , moze nie bylo az tak zle , ale jednak w tych okresach Nat byl niespokojny , gorzej sypial ...
duzo sil zycze i oby szybko przeszlo !!

czy wasze maluchy tez tak dra buzki ?? kurka Nat tak nawija , ze masakra pol osiedla slyszy go :/ gada tak glosno , a wsumie sie drze , ze uszy wiedna i tak caly dzien ...
no i lazi i kombinuje :) wlasnie sie caly okablowal hehe
stetoskop na szyi , sluchawki do muzyki , i na koniec kabel z pilotami do gry :rofl2:

wiola u mnie z Maja też sie skoki sprawdziły, wiec może akurat to przyczyna Franiowego nie spania...
kocie ja każdego dnia zaglądam tylko nie mam co pisać bo u mnie stale to samo... a ostatnio Ala była przeziebiona i nie chodziła do przedszkola wiec mi sie w domu naprzykarzała stale...Mai zęby wychodzą, wiec tez maruda i nic sie nie chce, wiec nawet ja nie chciałam już marudzić bo widze, że wszystkie dzieci jakies niespokojne...
asionek moja może nie w sensie gadania, ale tez sie drze... a jak chce coś od Ali to już w ogóle pisk wrzask... no i Maja atakuje nawet z zebami na Ale... masakra nieraz jak sie zczepią...

Heloł :cool:
Czy ktoś tu wątpi w moje zapewnienia??? Będę wzywać pojedynczo.....od najmłodszego....starszyznę zostawię na deser :-p
U nas totalna, że tak napiszę, rozpierducha :eek: totalny budowlany chaos, cegły lecą na łeb na szyję, gwoździe wystają z podłogi, tynk się sypie z twarzy a zmarszczki jakby głębsze :szok:
I teraz UWAGA!!! W czwartek wejście made! Wracam do roboty :rofl2: pewnie już kupili moją ulubioną kawę i ciasteczka :-D:-D:-D))))))

KUOTU - nigdzie w końcu nie pojechaliśmy, bo ten remont pokrzyżował nam wszelkie plany ;-) ale, ale.......mój Szanowny to rodowity Krakus i On nie sępi ziarenka, wsypie ile poczeba, a nawet dorzuci :-p:-)
Zgram zdjęcia to Wam pokażę weekendowych chłopaków :)))

Bardzo się cieszę, że ogólnie u wszystkich Koleżanków w porządeczku :))
WIOLA sytuację opanowała huśtawką i to mnie cieszy niezmiernie ;)
Buziaki dla całej paki!

A teraz..........
Ściągać majtochy!!!

LIL pierwsza deklarowała :-D poczekam na swoją kolej grzecznie :-p

MADE Wszystko siem kuotu pokrzaniło znowu :-D:-D:-D Przecie to Poznaniaki Ziemniaki tak szkodują :-p:-p:rofl2: Krakusa przepraszamy, do samych Szanownych nogów siem pokłoniwszy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Made o jak ja lubie remonty:-)tzn nie lubie tej rozpierduchy ale efekt koncowy. napewno jak skonczycie to bedzie piknie, mam nadzioeje ze sie pochwalisz:tak:

Kocie dobrze ze potwierdzilas ze to skok bo juz bylam gotowa z dachu skakac:-p

Maran masz przechlapane kobito...ciagle sama sie uzerasz z dzieciakami , w sumie kogos mi przypominasz:eek:(yyyy mnie:-))bedzie dobrze kochana . w koncu zebole powychodza i Maja sie troche uspokoi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry