reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

ja mialam juz robic pokazówe i zabierac sie razem z made, ale rurka sie zabiera z made jak widac, wiec sie zdrzaznilam jak zdradzona kochanka! :///////// (jeszcze dysponuję jakimis resztkami humoru :eek:)

chyba ze made wroci...moze wtedy nie bede potrzebowala psychiatry :)eek:)

:(

reklama
w ciagu dnia to ona czesto ma 15-20 minutowe sesje w lozeczku/na lezaczku/na macie z zabawkami. ale najbardziej lubi jak sie z nia rozmawia, jak cos se wkol dzieje. nudy nie znosi :)

a dzis mialysmy przykra przygode z b goraca woda z kranu i wszystko jej wybacze!

o kurka Pok, no mała się pewnie wystraszyła

Maja miała dziś spotkanie z prysznicem, już dawno nie mieliśmy taaaaakiej kooopy;)) bidulka krzyczała, ale inaczej nie dało rady, nawet kapa na kanapie dostała....

a mnie nadal, od wczoraj chorobliwie interesuje wersja wydarzeń i stan faktyczny.... przejdzie mi, pozwolcie jeszcze troche pomarudzic kotu

moze nie jest za pozno na studia prawnicze i aplikacje sedziowska????

bo posadom adwokackom siem brzydzem :/ ponad 10 lat kontaktu z prawnikami zrobilo swoje

yyy Poczek sorry... bo chyba Ty aspirujesz, albo juz czynilas ten fach

reklama
ja tylko w dziecinstwie marzylam o adwokaturze, stdia prawnicze zmienily moje ambicje na doradztwo podatkowe a ostatecznie dwa dni po obronie wyjechalam do ch i odwidzialo mi sie zupelnie. zostal pewien typ myslenia. natomiast na studisch poznalam roznych ludzi a Twoje zniesmaczenie prawnikami pewnie jest z tego samego powodu, z ktorego ja mialam malo znajomych z mojego kierunku studiow :)

Do góry