jeden konflikt i sie zmywwacie? to dziecinne trasznie! dziewczyny opanujcie sie trochr, poczekajcie az emocje opafna i wtedy decyzje podejmujcie. raz ktos ma troche inne zdanie na temat i w waszej opinii jest przeciwko wam! to bardzo niesprawiedliwe wobec wszystkich kolezanek z watku. mam nadzieje, ze zmienicie zdanie, bo bedzie was tu brdzo brakowalo.
reklama
i prosze o wyrozumalosc. jestem potwornie zmeczona, mialam ciezki dzien i jesli ktoras z kolezanek urazilam postem wyzej, to absolutnie nie to chcialam. nie mam sily szukac odpowiednich slow. chodzi mi o to, zebyscie pochopnie nic nie robily, ze jest mi przykro z powodu tego zamieszania, przykro, ze wam jest przykro i juz za wami tesknie. tyle mam na mysli.
Czarny Kocur
Made by Made :*
Wy? Razem? Podjęłyście taką decyzję?
Raaazem...?
To tyle z mojej strony chyba na dziś.
Raaazem...?
To tyle z mojej strony chyba na dziś.
Asionek31
Fanka BB :)
yyyyy 
ja juz sama nie wiem co napisac ...
i jak Kotek napisze kurcze razem ??? ja juz nic nie rozumiem

ja juz sama nie wiem co napisac ...
i jak Kotek napisze kurcze razem ??? ja juz nic nie rozumiem

Czarny Kocur
Ochłonęłam.
No cóż, skoro podjęłyście taką decyzję, to na pewno ją przemyślałyście wszerz i wzdłuż, pozostaje zatem życzyć Wam wszystkiego dobrego poza forum, oby dzieci się zdrowo chowały, a Wam dopisywała pogoda ducha i żeby każdy dzień wnosił do Waszego życia coś miłego. Trzymajcie się ciepło.
No cóż, skoro podjęłyście taką decyzję, to na pewno ją przemyślałyście wszerz i wzdłuż, pozostaje zatem życzyć Wam wszystkiego dobrego poza forum, oby dzieci się zdrowo chowały, a Wam dopisywała pogoda ducha i żeby każdy dzień wnosił do Waszego życia coś miłego. Trzymajcie się ciepło.
Czarny Kocur
loj...bo to nie ma w wiadomosciach... moze znajde, tylko marude mam straaaaszna.......
paulina.pro
yyyyyyyyyyyyyyyy cholerka nic mi inteligentnego do głowy nie przychodzi.....jeśli chodzi o to co przed chwilą przeczytałam
mimo wszystko jednak tu chwilę posiedzę, jeśli ktoś się ostał rzeczywiście na tym wątku
)
Monia dobrze,że mała sprawdzona u lekarza, zawsze to pewniej
a przeziębienie jak katar...leczony trwa tydzień a nie leczone 7 dni
))
mimo wszystko jednak tu chwilę posiedzę, jeśli ktoś się ostał rzeczywiście na tym wątku
Monia dobrze,że mała sprawdzona u lekarza, zawsze to pewniej
reklama
paulina.pro
no co Ty Pok, bez Ciebie na forum nudy by były
) a Zosia dała Ci dziś tak popalić??? dalej nie chce sama spać i poleżeć chwilkę??