reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

jeden konflikt i sie zmywwacie? to dziecinne trasznie! dziewczyny opanujcie sie trochr, poczekajcie az emocje opafna i wtedy decyzje podejmujcie. raz ktos ma troche inne zdanie na temat i w waszej opinii jest przeciwko wam! to bardzo niesprawiedliwe wobec wszystkich kolezanek z watku. mam nadzieje, ze zmienicie zdanie, bo bedzie was tu brdzo brakowalo.

reklama
i prosze o wyrozumalosc. jestem potwornie zmeczona, mialam ciezki dzien i jesli ktoras z kolezanek urazilam postem wyzej, to absolutnie nie to chcialam. nie mam sily szukac odpowiednich slow. chodzi mi o to, zebyscie pochopnie nic nie robily, ze jest mi przykro z powodu tego zamieszania, przykro, ze wam jest przykro i juz za wami tesknie. tyle mam na mysli.

Ochłonęłam.

No cóż, skoro podjęłyście taką decyzję, to na pewno ją przemyślałyście wszerz i wzdłuż, pozostaje zatem życzyć Wam wszystkiego dobrego poza forum, oby dzieci się zdrowo chowały, a Wam dopisywała pogoda ducha i żeby każdy dzień wnosił do Waszego życia coś miłego. Trzymajcie się ciepło.

kocurku a oswiec kolezanke, ktora nie czyta wiadomosci od jakeegos czasu. co to za retuszowanie zdjec curiosity????

yyyyyyyyyyyyyyyy cholerka nic mi inteligentnego do głowy nie przychodzi.....jeśli chodzi o to co przed chwilą przeczytałam

mimo wszystko jednak tu chwilę posiedzę, jeśli ktoś się ostał rzeczywiście na tym wątku;))

Monia dobrze,że mała sprawdzona u lekarza, zawsze to pewniej;) a przeziębienie jak katar...leczony trwa tydzień a nie leczone 7 dni;)))

ja sie ostalam, znikac nie bede, hyba ze sobie tego zazyczycie dzis lub kiedys. nie moge byc czesto ale wpadam kiedy moge bo lubie was, lubie nasze rozmowy :)

reklama
Do góry