• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
to i ja z kawka sie melduje :)
duzo kawy dzisiaj potrzeba , nocka porazka :/

Kotek ladnie Ola pospala :))) zazdroszcze !!

Paulinka hehe to mialas wygodnie , chociaz ja mam tylko Nata , a mnie tak wymolestuje noca , ze cala polamana jestem i tez miejsca mi brak :rofl2::rofl2:

Lili co to za bomba ?? :-D

Emilka no coz dobrze napisane ... niestety ...

nie napisalam wam jak Natul wczoraj sie bawil na placu zabaw z takim chlopcem z 3 letnim samochodzikami :) w szoku bylam :-D

Asionek moja mała bawi się karetką Daniela, kładzie się na brzuszku lub boczku na podłodze, włącza sygnał w autku i jeździ sobie nim;)) strasznie śmiesznie to wygląda;))

Kout pal licho czyszczenie ekspresu czy cenę kawy...ale ta kawa jest boska...i to by mogło wszystko wynagradzać;))

Lil kochanie zostaw już te niestrawności, spróbuj odetchnąć kochana...

my się zbieramy, lecimy na pocztę, potem do biedronki i inne zakupy, do później!!!

Paulinko tu nie chodzi o niestrawność - ale o powolne przetrawianie - musiałam sobie to wszystko w głowie ułożyć i chyba właśnie ułożyłam i w ten sposób to zostawiam....

I mała też uwielbia samochodziki..oczywiście od starszego brata :-)

Asionku bidulko, a Ty nie dość, że mąż Cię molestuje to jeszcze syn ;-) Ciężko tak z samymi facetami żyć...;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry