reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
oo dzieki poczku :)

mnie glownie "urzekla" umiejetnosc manipulacji faktami :)))

z tych samych powodow potepiam telewizję informacyjna

oj mam tak samo. a ze pewna publiczna sprawa jest mi bliska osobiscie to juz od kuchni wiem jak faktami sie manipuluje - az niedobrze sie robi a jak sie cos powie, to od razu czlowieka szufladkuja po ktorejs ze stron i tylko ze wzgledu na strone oceniaja co mowi zamiast oceniac czysto sama wypowiedz.

lil... ja sie az wzruszylam. to niesamowity komplement. mam nadzieje, ze Cie nie zawiode, ze sie mna nie rozczarujesz!

kochane ja juz kompletnie nic z niczego nie rozumiem. czytam bez zrozumienia, za szybko, jednym okiem albo dwiema szparkami, wyciagam pochopne wniosku, popadam w paranoje, wiec czas spac.
drugi wieczor z rzedu zosie z szeroko otwartymi oczami pobujalam kilka minut odlozylam do lozeczka nie do konca spiaca ale ze smoczkiem i spi juz tak pol godziny, co oznacza, ze mi zostaly jakies 2 godziny snu. a o 7:50 musze wyjsc z domu. hahaha! bedzie bosko :)

Się ładnie przywitam, bo to co dalej napiszę, nie będzie ładne :-p
Odchodzić z forum, to dziecinada. Dorośli ludzie, a nie potrafią wyjaśnić nieporozumienia? Najlepiej uciec i pozostawić po sobie niewyjaśnione, niezdrowe dla wszystkich "zgrzyty"? Nieładnie, nieładnie....tak się nie robi!!! Dziewczyny, dystans, dystans!!!! Dystans, do siebie, do zaistniałej sytuacji, do wszystkiego! I zdrowo - rozsądkowe podejście...ale co ja se mogem tu wypisywać - cuda-wianki i tak każdy zrobi swoje...tak, jak jemu wygodnie...

Pozostaje mi tylko życzyć miłego dnia, bez niepotrzebnych atrakcji :-)

Lil a Ty tak się detonujesz z powodu..... nocki, czy jak :confused:

Dzień dobry:)

Mała spała jak anioł...... zasnęła o 21, a ja poczytałam sobie jak nigdy! Całe dwie godziny :)))))) Wszystko byłoby cudnie, gdyby Bilon nie szczeknął przed 4 nad ranem, potem nie piskał, nie kazał się wypuścić, znowu nie piskał.... i mnie skutecznie snu pozbawił do 6.15 o której wstała mała :/

Komu kawy?

No i kocie koopy i psie siki to moja zmora od rana ://

Więc komu kawki? :p

ja poproszę taką małą kawkę....bodajże o 5 rano zostałam wgnieciona w róg łóżka bo dwa takie stwory zaatakowały nasze łóżko..... a kto by się tam mamą przejmował wciśniętą w ramę narożnika, no kto???;)))

eee to Kotki w końcu pospały;)) gratki!!

Można tak powiedzieć - od 23 do 4 z małymi pobudkami sprawdzającymi stan przykrycia dziecka ;)

Ja bym chciała mieć taki narożnik... wolnostojące łoże jest sprzeczne z tym, do czego się bardzo przywiązałam :/ Moje łóżka zawsze były idealnie wpasowane między ścianę a szafę a biurko a regał, albo między ścianę a ścianę :)) Brakuje mi wielu aspektów mniejszego lokum, oczywiście to tylko potrzeby psychiczne hehe a rozsądek nakazuje doceniać obecny stan rzeczy.. Serce i dusza kontra rozum :/

Kawka się robi, dziś z ekspresu, a co!

reklama
Do góry