reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Monia zdrowka dla Wiki i spokojnej nocki !!
Lili hehe cos sie z nami rozstac nie mozesz ;-)
Lili hehe cos sie z nami rozstac nie mozesz ;-)

oo dzieki poczku
mnie glownie "urzekla" umiejetnosc manipulacji faktami))
z tych samych powodow potepiam telewizję informacyjna
oj mam tak samo. a ze pewna publiczna sprawa jest mi bliska osobiscie to juz od kuchni wiem jak faktami sie manipuluje - az niedobrze sie robi a jak sie cos powie, to od razu czlowieka szufladkuja po ktorejs ze stron i tylko ze wzgledu na strone oceniaja co mowi zamiast oceniac czysto sama wypowiedz.
lil... ja sie az wzruszylam. to niesamowity komplement. mam nadzieje, ze Cie nie zawiode, ze sie mna nie rozczarujesz!
kochane ja juz kompletnie nic z niczego nie rozumiem. czytam bez zrozumienia, za szybko, jednym okiem albo dwiema szparkami, wyciagam pochopne wniosku, popadam w paranoje, wiec czas spac.
drugi wieczor z rzedu zosie z szeroko otwartymi oczami pobujalam kilka minut odlozylam do lozeczka nie do konca spiaca ale ze smoczkiem i spi juz tak pol godziny, co oznacza, ze mi zostaly jakies 2 godziny snu. a o 7:50 musze wyjsc z domu. hahaha! bedzie bosko
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Się ładnie przywitam, bo to co dalej napiszę, nie będzie ładne 
Odchodzić z forum, to dziecinada. Dorośli ludzie, a nie potrafią wyjaśnić nieporozumienia? Najlepiej uciec i pozostawić po sobie niewyjaśnione, niezdrowe dla wszystkich "zgrzyty"? Nieładnie, nieładnie....tak się nie robi!!! Dziewczyny, dystans, dystans!!!! Dystans, do siebie, do zaistniałej sytuacji, do wszystkiego! I zdrowo - rozsądkowe podejście...ale co ja se mogem tu wypisywać - cuda-wianki i tak każdy zrobi swoje...tak, jak jemu wygodnie...
Pozostaje mi tylko życzyć miłego dnia, bez niepotrzebnych atrakcji :-)

Odchodzić z forum, to dziecinada. Dorośli ludzie, a nie potrafią wyjaśnić nieporozumienia? Najlepiej uciec i pozostawić po sobie niewyjaśnione, niezdrowe dla wszystkich "zgrzyty"? Nieładnie, nieładnie....tak się nie robi!!! Dziewczyny, dystans, dystans!!!! Dystans, do siebie, do zaistniałej sytuacji, do wszystkiego! I zdrowo - rozsądkowe podejście...ale co ja se mogem tu wypisywać - cuda-wianki i tak każdy zrobi swoje...tak, jak jemu wygodnie...
Pozostaje mi tylko życzyć miłego dnia, bez niepotrzebnych atrakcji :-)
paulina.pro
jejuś Lil coś ty za bombę na forum z samego rana przytargała????
)))
Czarny Kocur
Made by Made :*
Lil a Ty tak się detonujesz z powodu..... nocki, czy jak 
Dzień dobry
Mała spała jak anioł...... zasnęła o 21, a ja poczytałam sobie jak nigdy! Całe dwie godziny
))))) Wszystko byłoby cudnie, gdyby Bilon nie szczeknął przed 4 nad ranem, potem nie piskał, nie kazał się wypuścić, znowu nie piskał.... i mnie skutecznie snu pozbawił do 6.15 o której wstała mała :/
Komu kawy?
No i kocie koopy i psie siki to moja zmora od rana ://
Więc komu kawki?

Dzień dobry
Mała spała jak anioł...... zasnęła o 21, a ja poczytałam sobie jak nigdy! Całe dwie godziny
Komu kawy?
No i kocie koopy i psie siki to moja zmora od rana ://
Więc komu kawki?
paulina.pro
ja poproszę taką małą kawkę....bodajże o 5 rano zostałam wgnieciona w róg łóżka bo dwa takie stwory zaatakowały nasze łóżko..... a kto by się tam mamą przejmował wciśniętą w ramę narożnika, no kto???
))
eee to Kotki w końcu pospały
) gratki!!
eee to Kotki w końcu pospały
Czarny Kocur
Made by Made :*
Można tak powiedzieć - od 23 do 4 z małymi pobudkami sprawdzającymi stan przykrycia dziecka 
Ja bym chciała mieć taki narożnik... wolnostojące łoże jest sprzeczne z tym, do czego się bardzo przywiązałam :/ Moje łóżka zawsze były idealnie wpasowane między ścianę a szafę a biurko a regał, albo między ścianę a ścianę
) Brakuje mi wielu aspektów mniejszego lokum, oczywiście to tylko potrzeby psychiczne hehe a rozsądek nakazuje doceniać obecny stan rzeczy.. Serce i dusza kontra rozum :/
Kawka się robi, dziś z ekspresu, a co!
Ja bym chciała mieć taki narożnik... wolnostojące łoże jest sprzeczne z tym, do czego się bardzo przywiązałam :/ Moje łóżka zawsze były idealnie wpasowane między ścianę a szafę a biurko a regał, albo między ścianę a ścianę
Kawka się robi, dziś z ekspresu, a co!
reklama
paulina.pro
Kout a masz ciśnieniowy ekspres czy na kapsułki???bo ja tam kocham z ciśnieniowego kawkę
)
no fakt, z narożnika można spaść tylko z jednej strony
)
no fakt, z narożnika można spaść tylko z jednej strony