reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
No niestety zawiodę Was, ale nocka była.............i d e a l n a .........:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bomba bo mi głowa pęka od zbyt długiego trawienia pewnych potraw....

to i ja z kawka sie melduje :)
duzo kawy dzisiaj potrzeba , nocka porazka :/

Kotek ladnie Ola pospala :))) zazdroszcze !!

Paulinka hehe to mialas wygodnie , chociaz ja mam tylko Nata , a mnie tak wymolestuje noca , ze cala polamana jestem i tez miejsca mi brak :rofl2::rofl2:

Lili co to za bomba ?? :-D

Emilka no coz dobrze napisane ... niestety ...

nie napisalam wam jak Natul wczoraj sie bawil na placu zabaw z takim chlopcem z 3 letnim samochodzikami :) w szoku bylam :-D

Asionek moja mała bawi się karetką Daniela, kładzie się na brzuszku lub boczku na podłodze, włącza sygnał w autku i jeździ sobie nim;)) strasznie śmiesznie to wygląda;))

Kout pal licho czyszczenie ekspresu czy cenę kawy...ale ta kawa jest boska...i to by mogło wszystko wynagradzać;))

Lil kochanie zostaw już te niestrawności, spróbuj odetchnąć kochana...

my się zbieramy, lecimy na pocztę, potem do biedronki i inne zakupy, do później!!!

Paulinko tu nie chodzi o niestrawność - ale o powolne przetrawianie - musiałam sobie to wszystko w głowie ułożyć i chyba właśnie ułożyłam i w ten sposób to zostawiam....

I mała też uwielbia samochodziki..oczywiście od starszego brata :-)

Asionku bidulko, a Ty nie dość, że mąż Cię molestuje to jeszcze syn ;-) Ciężko tak z samymi facetami żyć...;-)

OOO tak Asionku, tylko może lepiej część "zrobić" oddaj mężowi ;-)

Ja chyba też skoczę na jakiś spacer...brrrr

reklama
Do góry