reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Wróciliśmy późno, a potem mała maruda zasypiała i zasypiała i zasypiała.... aż zasnęła ok. 22.. a ja zapomniałam, że mam wejść z dobrymi wieściami :) Lekarze orzekli - to jest mały człowiek guma, co potrafi staw wyginać w te i we wte, usg i inne badania nie ujawniły nieprawidłowości w budowie kolanka uuufffffffffffffffffffffffffffffff Mała jest prześliczna i porośnięta bujną ciemnobrązową czuprynką :D

Komu kawy??? :D

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku! Super wiadomosc! Ale im musialo ulzec. Nawet sobie wyobrazic nie umiem takiego stresu. Dobrze, ze juz po!

A mnie zosia w nocy bardzo zaskoczyla. Jak pisalam nocnego posta Zosia byla na maxa rozbudzona. Przewinelam i znow usmiechy i gadanie. Odlozylam do lozeczka, poczytalam wiadomosci i costak cicho. Zagladam a ona z kciukiem w buzi slodko spi! Haha i tak 2,5h dala pospac.zjadla i potem do 8 spalysmy.

Kuota też nie ma, najpierw sprzątał, później z małą bawił, potem obiad przygotowywał, teraz siebie wykąpał i ma zamiar książkę poczytać, bo Ola śpi (TAK - śpi :D) no i za jakiś czas będziemy jechać do Trzebnicy po samochód G :)

Miłej niedzieli :)

Poku - więcej takich miłych zaskoczeń z Zosią! :)))))

hej :)

maz obiadek robi bwiec wpadlam na chwilke :)

Poczek to niezla pobudka noca tak patrze kurcze wow 2 godzina , a ty na necie :-D

Kocurek super , ze jednak wszystko jest ok !! :-D
i nawet Ola pospala :)))

my jemy i na jakis pacer pojdziemy sobie ...

Dzień dobry!

Kocurku cieszę się, że taka mała fajna istotka przyszła na ten świat! No i kamień z serca!!!!!! :-):-)

Poczku dzieci potrafią zaskakiwać kiedy najmniej się tego spodziewamy :-)

Asionku i reszta - OBY NAM WSZYSTKIE DZIECI DAŁY DZIŚ POSPAĆ!

Ja tak w locie, bo właśnie ♥teściowa♥ odjechała i mam pełne ręce roboty...A walczę z gorączkami u małej, więc nie jest ciekawie...:-(

Za tydzień na 2 tygodnie muszę się do mamy przeprowadzić, więc nie będę miała internetu. Nie wiem jak ja to przeżyję, ale może taka przerwa mi się przyda...Bo ostatnio za intensywnie coś z mojej strony chyba....

hej
Poczek to niezla pobudka noca tak patrze kurcze wow 2 godzina , a ty na necie :-D
..

Taka mam ostatnio metode, zeby sie obudzic. Wlaczam ipada/kompa i albo cos czytam albo po cichutku cos ogladam. Nie chce byc nieprzytomna z dzieckiem na rekach. A najlepiej sie budze jak moge sobie w nocy pogadac na komorkowym komunikatorze z kolezanka, tora ma corke 3tyg od zosi mlodsza. Wtedy sie buudze elegancko ale nie zawsze sie zgrywamy karmieniami :)

Lil! 2 tyg?! Bez sieci!? Za jakie grzechy ja sie pytam???? Ty moze przezyjes, moze i tego potrzebujesz ale ja?! Jabede TESKNIC!

Ostatnia edycja:
Hehe Poczku tego wyznania potrzebowałam :-p Bom marudna jak baba w ciąży ostatnio :-p:-p:-p I czy ja dobrze czytam, że Ty specjalnie się rozbudzasz w nocy? :szok: Jak Ci z tym?? Bo ja myśląc o tym mam indyczą skórę! :eek:

Aha a na 2 tygodnie będę musiała z mamą mieszkać, bo u mnie w domu - potocznie mówiąc - kibelka nie będzie - i jeszcze bardziej potocznie mówiąc - bez kibelka nidyrydy....:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Poczek aaaaa juz rozumiem i podziwiam :) ja na automacie robilam wszystko , jeszcze na poczatku to nie bylam taka nieprzytomna hehe , ale teraz to kaplica nic nie pamietam prawie :/ tak nieprzytomna jestem noca
dlatego po tej 3 maly maduje u nas , nie mam sily go do lozeczka wsadzac , jeszcze kiedys fajnie bylo , bo materac wysoko , a teraz musi byc na samym dole i du... plery nawalaja , ja nie wiem co sie dzieje i boje sie , ze malemu krzywde zrobie :eek:

Lili oj kurcze bedziemy tesknic !! 2 tyg. :szok: to co wy za kibelek robicie ?? :rofl2:
a u mamy nie da sie przenosnego neta miec ? ...

kolacja z mezem zjedzona :) teraz moze jakis serial ??

wiecie co ja juz mam stresa malego przed Swietami ... dzisiaj u mamy tylko niecale pol rodziny bylo na obiedzie i na chwile do mnie na skypa zadzwonili i masakra :szok: huk , harmider taki , ze szok , a tylko 2 dzieci byla .. a na Swieta bedzie masa ludu i dojdzie jeszcze do tej 2 dzieci 4 albo lepiej ... to bedzie normalnie tornado hehe , a moja rodzina do cichych i malomownych nie nalezy ... wiec napewno bedzie wesolo , ale tez mega meczaco ...

Do góry