reklama

Staraczki grudniowe 2012

:-D ja staram się być spokojna, ale szukam dziury w całym im bliżej testowania :-D - hmm, mam nadzieję że taka temperatura będzie dalej, ale już więcej nie będę sprawdzać bo nie mierzyłam od początku więc teraz to mi nic nie daje :dry: a tylko się niepotrzebnie nakręcam.

a z tym UP mam już dość, niech w końcu to się skończy ( oczywiście pozytywnie dla mojej strony ) :-D dziś na obiad robię papirusa :-D ciekawe jak wyjdzie.

reklama
My nie mamy żadnego zwierzaka (jeśli nie liczyć bernardyna mojej teściowej ale osobiście za nim nie przepadam a wręcz martwię się co będzie jak pojawi się dziecko).

Co do koleżanek to wiele z nich ma już swoje dzieci, których temat często się pojawia w rozmowach ale póki co na razie mi on nie przeszkadza. Nikt z moich znajomych właściwie nie wie, ze się staramy o dzidzie dzięki temu uniknęłam póki co głupich pytań w stylu: jak wam idzie? jeszcze nie jesteś w ciąży?

Ja mam dzisiaj mocne postanowienie poprawy i ostro pisze pracę mgr bo czasu mi już niewiele zostało a ja dopiero na początku jestem także tylko od czasu do czasu zaglądam i sprawdzam co ciekawego napisałyście

dziewczyny sliczne psiaki macie , ja to straszna psiara jestem i u mnie pies to czlonek rodziny bez dwoch zdan. Jaka moja Patrycja była zbulwersowana jak na technice robili z plasteliny swoja rodzine i pan zabronił robic psów, no wrociła taka oburzona bo nasza diana to robi z nami wszystko i nie wyobrażam sobie zycia bez psa.
A tu zdjecie 2012-04-22 20.02.38(1).jpg

:-D u mnie teraz u koleżanek i kolegów z LO jest posyp dzieci, każdy wstawia czy to na FB i NK zdjęcia z USG itp,itd - ale mnie to nie rusza. Fakt, czasami im troszkę zazdroszczę - ale nie dam się zwariować. Po poronieniu to miałam schizę,że nawet nie chciałam oglądać mojej siostrzenicy! ale się ogarnęłam.

marcia extra pies :) też lubię psiaki!

Ostatnia edycja:
53094_396080760461471_91943200_o.jpg167335_127119390690944_2684751_n.jpg184896_131779786891571_4300148_n.jpg
macie nasze znajdki :) kocham psiaki czasami bardziej niz ludzi

Mnie to jakoś dziwnie się patrzy na zdjęcia nagich dzieci na FB w kąpieli albo na zdjęcia USG. Dla mnie to są momenty którymi nie chcę się dzielić z nikim. A mało zboczeńców tylko czycha na takie fotki??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja włąsnie ide zapisac Nelly do szkoły:))):-) Jutro lekarz denerwuje sie ale moze mi cos mądrego powei:-pZdjęcie0437.jpgGared.jpgZdjęcie0276.jpg ja mam Kocurka i Prosiaka:))) Nasze Angielskie zwierzątka Lubie jak mi sie cos po domku kreci:))):-p

reklama
świetne psiaki i zwierzaki dziewczyny :-)

Kolenderko- witaj kochana. Może ci sie owulka przesunęła jak u mnie? A tempke mierzysz? Psiaki masz superowe.
Dziewczyny, nie moja sprawa, ale nie mierzcie temki po wstaniu bo to nie ma sensu. Ja dzisiaj rano o zwykłej porze miałam 36,2 a po położeniu się dalej i przespaniu tych 3 godzin miałam 36,6( oczywiście nie biore tego po uwage). W ostatnim cyklu spradziłam i jak rano miałam 36,6 to wieczorem miałam nawet 37,4 a nawet 37,6. Tylko się człowiek niepotrzebnie nakręca.:-(
być może, w pracy było sporo stresu, zobaczymy jak będzie w nadchodzących dniach :tak: Tempki nie mierze, jakoś nie mam do tego cierpliwości, może zacznę jak przez kilka cykli (odpukać!) nie będzie wychodziło :happy2: to teraz trzymam kciuki do 17go!

jest Michalina vel Miśka która jest hau-hauem czyli chow-chowem pomieszanym z czymś wyrzucona przez kogoś na zbity pysk
jest Filuś vel Filet po tym ja wpierdzielił wszystkie filety z mintaja na obiad to pomieszanie ratlera z jajnikiem rozdarty jak ratler i niszczycielski jak jajnik zeżarł nam już pół mieszkania
jest Pimpuś lat 13 przygarneliśmy go w ubiegłe święta spod byłej Firmy Łukasza - nie dostał premii na święta to powiedział że im psa zabierze :D
hehehehe świetne biogramy :-) nasz starszy też z ulicy, kochani właściciele pozbyli się nadbagażu jadąc na wakacje :dry:

laugh.gif
hahaha, dobrze,że swojej pizdy ( za przeproszeniem ) nie pokazała jak rodziła
confused.gif
nie rozumiem takich ludzi

niestety wiele osób ma jakieś błędne pojęcie o możliwościach internetu .. mnie też powala jak ludzie wklejają na forach lub portalach społecznościowych całe albumy z rodziną, w intymnych sytuacjach, itp. Nie dość że nudne to i nawet dla najbliższej rodziny trudne do obejrzenia, to jeszcze ściągają sobie takie zdjęcia zboczeńcy albo małolaty i z odpowiednimi podpisami puszczają dalej, np na kwejkach i innych takich :sorry2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry